Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată amară de verdeață și brânză albastră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 600 calorii, 37g de proteine, și 43G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos worcestershire, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată caldă de smochine la grătar, struguri și verdeață amară, Salată de friptură la grătar cu brânză albastră + struguri la grătar, și Salată de friptură Portobello la grătar cu vinetă cu brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru friptură: într-un castron mic, amestecați sosul Worcestershire, zahărul brun, muștarul, 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, usturoiul și șalotul. Se amestecă treptat în 1/4 cană de ulei vegetal până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Sifon Crema Dietetica
şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați friptura într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Se toarnă marinata peste friptură și se sigilează punga. Marinați cel puțin 1 oră la temperatura camerei sau refrigerați peste noapte. Lăsați friptura să ajungă la temperatura camerei înainte de a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Când este gata de gătit, preîncălziți broilerul și așezați suportul cuptorului în cel mai înalt punct, cât mai aproape de flacără pe cât poate obține și încă se potrivește cu friptura de mai jos. Montați un suport de sârmă pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați friptura marinată pe foaia de copt pregătită (sau o tigaie pentru broiler), presărați sare și piper și așezați-o sub broiler. Gatiti timp de 3 minute pe prima parte. Flip și se fierbe timp de încă 3 minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Tigaie Pentru Pui
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați fâșii subțiri de friptură împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Pentru vinetă: în timp ce friptura se odihnește, într-un bol mic de amestecare, faceți vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
8
Combinați oțetul, șobolanii, muștarul și usturoiul și amestecați în ulei. Condimentează cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Pentru salată: preîncălziți o tigaie de grătar din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
10
Așezați ciorchinii de struguri pe grătar pentru a se coace, doar până la bășici, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Într-un castron mare, adăugați verdele și îmbrăcați ușor salata cu vinaigretul. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Pentru servire, puneți salata pe o farfurie și acoperiți cu brânză albastră mărunțită și nuci pecan prăjite. Înconjurați salata cu friptura feliată și strugurii la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Feliată
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.