Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc frecată cu Chili la grătar. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 628 calorii, 49G de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, coriandru, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Chili Frecat Friptură Flanc, Împachetări Cu Friptură De Flanc Frecat Cu Chili, și Friptură De Flanc Frecată Cu Chili Ancho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un procesor, pulsează usturoiul cu ceapa, sucul de lămâie, pudra de chili, sarea și chimenul. Cu mașina pornită, stropiți încet uleiul de măsline până se formează o pastă umedă. Frecați pasta peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți friptura la foc mediu-mare timp de 10 minute, rotind o dată, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 125 până la 130 pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
3
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Tăiați friptura peste Bob în felii groase de 1/4 inch. Aranjați carnea pe un platou. Strângeți 2 pene de var peste feliile de friptură, apoi acoperiți cu brânza mărunțită și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Pană De Var
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se servește cu tortilele calde de porumb și cu pene de var rămase.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.