Friptură De Flanc De Muștar-Melasă

Friptură De Flanc De Muștar-Melasă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de flanc de muștar-melasă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. O porție conține 209 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Melasă Friptură De Flanc La Grătar, Friptură de flanc de melasă la grătar cu Salsa de pepene verde, și Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați în frigider 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Scoateți friptura din sac, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
4
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Scoateți friptura din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
În timp ce friptura se fierbe, puneți marinada rezervată într-o tigaie mică antiaderentă. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 6 minute), amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
8
Stropiți sos de muștar-melasă peste friptură. Se acoperă cu ceapă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
MuștarMuștar
CeapăCeapă
SosSos
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista