Friptură de flanc de Cowboy cu piei de cartofi

Friptura de flanc de Cowboy cu piei de cartofi este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,27 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de chimen măcinat, blaturi de ceapă verde, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc de Cowboy cu fasole dulce și fumurie, Piei De Cartofi Cu Friptură De Brânză Philly, și Friptură De Flanc, Rucola Și Salată De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați tigaia pentru pui de carne cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, granulele de cafea, chimenul și zahărul brun.
Presărați friptura cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; frecați cu amestec de condimente.
Așezați pe tigaia pentru pui. Friptura se fierbe la 4 inci de la căldură 12 minute sau până la coacerea dorită. Acoperiți ușor cu folie.
Între timp, frecați cartofii; așezați într-un singur strat într-un vas pătrat cu microunde de 9 inci. Acoperiți cu folie de plastic cu microunde, colț pliabil din spate pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la maxim 5 până la 6 minute sau până se înmoaie.
Tăiați cartofii în jumătate; așezați pe foaia de prăjituri.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se acoperă uniform cu brânză. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Tăiați subțire friptura peste cereale.
Se servește cu piei de cartofi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.