Friptură de flanc cu sos de roșii-Balsamic

Friptură de flanc cu sos de roșii-Balsamic
Friptura de flanc cu sos de roșii-Balsamic este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, șalotă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc Cu Sos Balsamic Pentru Grătar, friptură de flanc la grătar cu sos de mop cu plante de roșii, și Friptură De Flanc Balsamic Din Soia.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Presărați friptura cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
4
Adăugați friptura în tigaie și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați friptura pe o tăietură; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați cerealele în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
7
Adăugați usturoiul și șalota în tigaie; saut 1 1/2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați oțet și gătiți 1 1/2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
9
Adăugați roșiile, 1/4 cană busuioc, 1/4 cană ceapă verde și restul de 1/4 linguriță piper. Gatiti 2 minute sau pana cand rosiile se inmoaie si incep sa-si elibereze lichidul, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
PiperPiper
BusuiocBusuioc
10
Serviți amestecul de roșii peste friptura feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură FeliatăFriptură Feliată
TomateTomate
11
Se presară cu busuioc rămas și ceapă verde rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista