Friptură de flanc cu sos de portocale

Friptură de flanc cu sos de portocale
Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, friptură flanc cu sos de portocale ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție conține 277 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de canolan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Friptură De Flanc Portocaliu, Friptură De Flanc De Ghimbir Portocaliu, și Rețetă De Friptură De Flanc De Ghimbir Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Rezervați 1/2 cană amestec pentru servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ulei și ghimbir în sosul de portocale rămas; se toarnă într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
PortocaliuPortocaliu
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați friptură de flanc; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider cel putin 1 ora sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
MarinadaMarinada
4
Scurgeți și aruncați marinada din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
5
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui. Se fierbe 4 inch. de la căldură 7-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Între timp, într-o cratiță mică, se încălzește sosul de portocale rezervat până se încălzește. Felie subțire friptură peste cereale;se serveste cu sos de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SosSos
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura de flanc. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista