Friptură de flanc cu Pesto de coriandru-migdale
Friptura de flanc cu Pesto de coriandru-migdale este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Friptură de flanc cu Pesto de coriandru, Friptură De Flanc De Coriandru, și Friptură De Flanc Marinată Cu Coriandru-Var.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se toacă fin (aproximativ 15 secunde).
Adăugați iaurt și suc; procesați până se omogenizează.
Grătar friptură 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Serviți friptura cu pesto.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.