Friptură de flanc cu fenicul de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu fenicul de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, ulei de măsline, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Friptură Cu Flanc De Lămâie, Friptură de flanc de soia-lămâie cu rucola, și Friptură de flanc cu sos picant de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă sau cu fund greu la foc mediu-mare.
Presărați friptura cu semințe de fenicul, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie. Gatiti friptura in ulei fierbinte, rotind o data, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
În timp ce fripturile gătesc, tăiați feniculul în jumătate și îndepărtați straturile exterioare dure.
Scoateți miezul și feliați foarte subțire. Se toacă 1 lingură de frunze proaspete de fenicul și se pune într-un castron mediu cu fenicul feliat. Zest lămâie într-un castron mic; tăiați lămâia în jumătate și adăugați 1 linguriță suc.
Adăugați 1/4 linguriță rămasă fiecare sare și piper; pus deoparte.
Transferați friptura pe o tăietură și acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Adăugați untul și restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați fenicul proaspăt și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Adăugați amestec de lămâie; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 4 minute sau până când feniculul este crocant-fraged.
Tăiați friptura în felii subțiri și serviți cu amestec de fenicul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat