Friptură de flanc cu ciuperci Merlot și ceapă perlată peste mămăligă prăjită

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura de flanc cu ciuperci Merlot și ceapă perlată peste Polenta prăjită ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ciuperci cremini, condimentate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc cu ciuperci prăjite și ceapă, Sandvișuri cu friptură flanc la grătar cu ceapă caramelizată și ciuperci, și Rozmarin-Merlot Flanc Steak pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau o tavă pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare pentru a preîncălzi. Condimentați ambele părți ale fripturilor de flanc cu sare, piper negru, praf de usturoi și praf de ceapă.
Puneți fripturile pe tigaia fierbinte și gătiți 5 minute pe fiecare parte pentru carnea medie.
Lăsați fripturile să se odihnească 10 minute înainte de a tăia transversal în felii groase de 1/4 inci.
În timp ce fripturile se gătesc, condimentează ambele părți ale mămăligii cu sare și piper negru. Aranjați feliile alături de friptură în ultimele minute de gătit; felii de gătit 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
În timp ce friptura și polenta se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa perlată și gătiți 3 minute, până se rumenesc amestecând cu o lingură.
Adăugați ciupercile și gătiți 3 minute, până când ciupercile se înmoaie.
Adăugați cimbru și gătiți 1 minut, până când este parfumat.
Adăugați vin și aduceți la foc mic, timp de 5 minute, până când sosul se reduce la 1/4 cană.
Serviți jumătate din friptură peste felii de mămăligă prăjite, cu tot amestecul de ceapă-ciuperci spooned deasupra. Rezervați friptura rămasă pentru sandvișuri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.