Friptură de flanc cu ciuperci
Friptura de flanc cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 197 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.36 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ciuperci, maghiran, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu ciuperci, Friptură de flanc marinată cu soia dulce cu ciuperci, și Friptură de flanc cu ciuperci prăjite și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Combinați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptură; sigilați punga și agitați până când friptura este bine acoperită. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în benzi groase de 1/4 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați friptură; gatiti 5 pana la 6 minute sau pana se rumeneste pe toate partile, amestecand frecvent.
Scoateți friptura din tigaie.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Se acoperă tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați ciuperci; saut 3 minute. Se amestecă marinada rezervată și pătrunjelul. Acoperiți, reduceți căldura la mediu și gătiți 5 minute. Întoarceți friptura în tigaie; gatiti pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.