Friptură de flanc cu brânză albastră-nectarine cu miere și porumb cu unt de busuioc

Friptura de flanc cu nectarine cu miere de brânză albastră și porumb cu unt de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.24 pe portie. O porție conține 540 calorii, 20g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 264 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată Caprese cu friptură de flanc cu brânză albastră, busuioc și roșii, Salată de friptură cu nectarine, Radicchio și brânză albastră, și Friptură de flanc la grătar cu nectarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura de flanc într-o pungă resigilabilă și adăugați oțet, 3 linguri de ulei de măsline, 2 căței de usturoi, 4 crenguțe de cimbru și o stropire generoasă de sare și piper negru. Sigilați bine punga și strângeți-o pentru a amesteca marinada și acoperiți carnea.
Se pune la frigider pentru a se marina cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Combinați untul, busuiocul și restul de 2 căței de usturoi în vasul unui robot de bucătărie. Pulse până când usturoiul este tocat fin. Se condimentează cu sare și piper, se face piure până se omogenizează și se rezervă la frigider până la utilizare.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune, cealaltă zonă goală pentru porumb și nectarine. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Înfășurați porumbul în folie și puneți-l între partea fierbinte și rece a grătarului și gătiți până se înmoaie și ușor carbonizat, întorcându-se de mai multe ori în timpul gătitului, aproximativ 20 de minute în total.
După ce porumbul a fost pe grătar timp de 10 minute, scoateți friptura din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Așezați friptura de flanc peste partea fierbinte a grătarului. Gatiti pana se carbonizeaza, aproximativ 3 minute. Flip carne. Gatiti carnea centrul fripturii Inregistreaza 125 de metri cubi F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar sau 135 de metri cubi F pentru mediu. În timp ce friptura este pe grătar, umpleți fiecare cavitate de nectarină cu brânză albastră.
Stropiți cu miere și condimentați cu piper.
Așezați nectarinele pe partea mai rece a grătarului lângă porumb pentru a permite brânzei albastre să se topească și exteriorul să se încarce ușor.
Scoateți porumbul și nectarinele de pe grătar. Finalizați nectarinele cu frunze de cimbru din crenguța rămasă.
Transferați carnea pe o tăietură, cortați cu folie și lăsați friptura să se odihnească cel puțin 5 minute.
Scoateți porumbul din folie. Slather cu unt de busuioc. Tăiați carnea pe părtinire, turnați sucul de lămâie uniform peste carne și presărați sare.
Serviți friptura de flanc imediat cu porumb și nectarine.