Friptură de flanc Adobo cu gust de porumb și roșii de vară

Friptura de flanc Adobo cu gust de porumb și roșii de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 265 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, cățel de usturoi, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar, Friptură de flanc fript cu gust de roșii-Scallion, și Friptură de flanc la grătar cu salată de porumb, roșii și sparanghel.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, gătiți primele 3 ingrediente într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu timp de 45 de secunde sau până la prăjire.
Așezați amestecul de boabe de piper într-o mașină de tocat condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Scoateți 1 chile din cutie; rezervați chiles și sos rămase pentru o altă utilizare.
Puneți amestecul de boabe de piper, chile, 2 linguri de oțet și următoarele 4 ingrediente (oțet prin usturoi) într-un blender; procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile.
Combinați amestecul de oțet și friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 24 de ore.
Scoateți din pungă; aruncați marinada.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați friptura pe grătarul sau tigaia pentru broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Pentru a pregăti gustul, încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați porumb; se sotează 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc; se amestecă roșiile și ingredientele rămase, cu excepția frunzelor de cimbru.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabble Merlot]()
Rabble Merlot
Cireș negru sportiv, boabe întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat pe cerul gurii, cu o multime de fructe de culoare închisă duce într-un finisaj matasos, moale.