Friptură De Filet În Stil Filipinez (Bistek Tagalog)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura în stil Filipinez (Bistek Tagalog). Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 304 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați muschi de vită, apă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Bistek (Friptură De Vită Filipineză), Bistek: Friptură De Vită Filipineză, și Friptură de vită filipineză sau Bistek.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019