Friptură de fier plat cu trei freca piper

Friptură de fier plat cu trei freca piper
Friptura de fier plat cu trei frecări de piper necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.23 pe portie. Acest fel principal are 277 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, pudră de ceapă, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Friptură plată de fier cu Pesto de ardei Piquillo, Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată, și Mojo Friptură De Fier Plat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună boia, sarea, zahărul, pudra de chili, pudra de chipotle, piperul negru, pudra de usturoi, pudra de ceapă și chimenul într-un castron mic până se omogenizează. Frecați amestecul de condimente peste fripturile plate de fier, apoi înfășurați-le bine cu folie de plastic. Marinați la frigider 2 până la 8 ore (cu cât este mai lung, cu atât mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Fier PlatFriptură De Fier Plat
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ChimenChimen
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Gatiti fripturile pe gratarul preincalzit pana cand sunt fierte la gradul dorit de coacere, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 minute într-un loc cald înainte de a le felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista