Friptură de fier plat cu reducere de balsamic

Friptură de fier plat cu reducere de balsamic
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, friptura de fier plat cu reducere de balsamic ar putea fi o rețetă super fără gluten, primară și cetogenă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,76 USD per porție. Acest fel principal are 525 de calorii, 44 g de proteine și 33 g de grăsime per porție. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați pătrunjel, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ friptură de fier cu ierburi balsamice, friptură de fier cu ierburi balsamice și friptură de fier plat cu radicchio prăjit cu balsamic.

Instrucțiuni

1
Ungeți friptura cu ulei de măsline, apoi presați boabele de piper măcinate și asezonați cu sare; pus deoparte. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fierul de călcat și gătiți până la gradul de fierbere dorit, aproximativ 4 minute pe parte pentru mediu-rar.
3
Odată ce friptura s-a terminat de gătit, se scoate pe o farfurie și se păstrează la cald. Amestecați usturoiul tocat în tigaie și gătiți la foc mediu până când usturoiul începe să se rumenească pe margini, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă oțetul balsamic, se mărește focul la mediu-mare și se fierbe până când oțetul scade la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Tăiați subțire friptura de fier plat peste bob și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Fier PlatFriptură De Fier Plat
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Se toarnă deasupra balsamicul redus și se presară pătrunjel tocat pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura Flat Iron. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista