Friptură de curcan Vermont cu sos de măruntaie și cârnați și sos de salvie, de Ziua Recunoștinței
Friptură de curcan Vermont cu sos Giblet și cârnați și sos de salvie, pentru Ziua Recunostintei ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 354 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere, pătrunjel, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjiți curcanul cu salvie, ceapă și sos de măruntaie, Curcan clasic prăjit și sos de măruntaie, și Curcan clasic prăjit cu sos de măruntaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
2
Îndepărtați toate piesele suplimentare; rezervă măruntaie.
3
Tăiați vârfurile aripilor și orice exces de gât etc. Condimentați curcanul în interior și în exterior cu sare kosher și piper proaspăt măcinat; fii generos. Slăbiți articulațiile picioarelor fără a rupe pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Kosher
Toată Turcia
4
Faceți umplutura tocând aproximativ lămâia, mărul, ceapa, cimbru, rozmarin, salvie, pătrunjel și frunze de dafin în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Rozmarin
Umplutură
Pătrunjel
Măr
Lămâie
Ceapă
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Se amestecă cu ulei. Puneți umplutura în cavitate și legați pasărea. Nu legați prea strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ulei De Gătit
6
Porniți stocul cu cel puțin 30 de minute înainte de a prăji curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Stoc
7
Așezați vârfurile aripilor și gâtul într-o cratiță; adăugați 6 căni de apă. Aduceți la fierbere. Îndepărtați orice spumă. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, frunzele de dafin, boabele de piper și tulpinile de pătrunjel. Se lasă să fiarbă aproximativ 2 1/2 ore. Tulpina stoc și rezervă. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Morcov
țelină
Ceapă
Stoc
9
Faceți o pastă frământând 6 linguri de unt nesărat cu 1/4 cană de făină. Frecați acest lucru energic și bine în pielea păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Făină Pentru Toate Scopurile
Condimente Uscate Freca
10
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Presărați 4 linguri de făină uniform pe fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
12
Așezați curcanul pe un raft în tigaie. Acordați timp curcanului să ajungă la temperatura camerei dacă este încă rece la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Puneți curcanul în cuptor. Se lasă la cuptor 40 de minute sau până când pasărea se rumeneste peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Combinați 8 linguri de unt cu 1 linguriță de apă și dați la fiert. Întoarceți cuptorul la 350 de grade și ungeți curcanul cu generozitate cu amestecul de unt. Repetați acest proces de două ori, o dată la 10 minute, până când se consumă lichidul de ungere. În acest moment, curcanul ar trebui să fie la cuptor aproximativ 1 oră. ACUM bateți încă 2 ori la intervale de 15 minute, folosind picături de tigaie. În acest moment, curcanul a fost în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Gatiti inca 20 de minute fara a unge, pentru a permite pielii sa fie clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
15
Scoateți din cuptor. Lăsați să se odihnească cu cel puțin 30 de minute înainte de sculptură. Faceți sosul în această perioadă de odihnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Pentru a face sosul, scoateți curcanul într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
17
Așezați tigaia de prăjire direct deasupra unui arzător la foc mediu. Gatiti aproximativ 5 minute, permitand evaporarea excesului de lichid. Se amestecă constant. Acum îndepărtați cu grijă orice exces de grăsime care nu s-a combinat cu făina pentru a face un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
18
Adăugați prazul tăiat cubulețe și gătiți timp de 1 minut. Adăugați încet 3 căni de curcan, lăsând sosul să se îngroașe pe măsură ce fierbe. În acest moment poate fi comutat într-o cratiță. Asigurați-vă că fiecare bucată de picături de tigaie a fost încorporată în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Sos
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
19
Adăugați măruntaiele și fierbeți timp de aproximativ 15 minute. Se amestecă oul fiert tare și se ia de pe foc. Condimentați după gust cu piper proaspăt măcinat și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert Tare
Piper Negru Măcinat
Sare
20
Tăiați curcanul și dați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
21
Serviți cu cârnați de țară și pansament de salvie și gust de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Savura
Cârnați
1/2 Crenguță Rozmarin
22
Jasper White ' s Cooking din New England de Jasper White / n / Nbiscuit Books