Friptură de curcan Vermont cu sos de măruntaie și cârnați și sos de salvie, de Ziua Recunoștinței

Friptură de curcan Vermont cu sos de măruntaie și cârnați și sos de salvie, de Ziua Recunoștinței
Friptură de curcan Vermont cu sos Giblet și cârnați și sos de salvie, pentru Ziua Recunostintei ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 354 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere, pătrunjel, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjiți curcanul cu salvie, ceapă și sos de măruntaie, Curcan clasic prăjit și sos de măruntaie, și Curcan clasic prăjit cu sos de măruntaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
2
Îndepărtați toate piesele suplimentare; rezervă măruntaie.
3
Tăiați vârfurile aripilor și orice exces de gât etc. Condimentați curcanul în interior și în exterior cu sare kosher și piper proaspăt măcinat; fii generos. Slăbiți articulațiile picioarelor fără a rupe pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
Toată TurciaToată Turcia
4
Faceți umplutura tocând aproximativ lămâia, mărul, ceapa, cimbru, rozmarin, salvie, pătrunjel și frunze de dafin în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
UmpluturăUmplutură
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
LămâieLămâie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Se amestecă cu ulei. Puneți umplutura în cavitate și legați pasărea. Nu legați prea strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Porniți stocul cu cel puțin 30 de minute înainte de a prăji curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
7
Așezați vârfurile aripilor și gâtul într-o cratiță; adăugați 6 căni de apă. Aduceți la fierbere. Îndepărtați orice spumă. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, frunzele de dafin, boabele de piper și tulpinile de pătrunjel. Se lasă să fiarbă aproximativ 2 1/2 ore. Tulpina stoc și rezervă. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
StocStoc
9
Faceți o pastă frământând 6 linguri de unt nesărat cu 1/4 cană de făină. Frecați acest lucru energic și bine în pielea păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
10
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Presărați 4 linguri de făină uniform pe fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Așezați curcanul pe un raft în tigaie. Acordați timp curcanului să ajungă la temperatura camerei dacă este încă rece la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Puneți curcanul în cuptor. Se lasă la cuptor 40 de minute sau până când pasărea se rumeneste peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Combinați 8 linguri de unt cu 1 linguriță de apă și dați la fiert. Întoarceți cuptorul la 350 de grade și ungeți curcanul cu generozitate cu amestecul de unt. Repetați acest proces de două ori, o dată la 10 minute, până când se consumă lichidul de ungere. În acest moment, curcanul ar trebui să fie la cuptor aproximativ 1 oră. ACUM bateți încă 2 ori la intervale de 15 minute, folosind picături de tigaie. În acest moment, curcanul a fost în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Gatiti inca 20 de minute fara a unge, pentru a permite pielii sa fie clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
15
Scoateți din cuptor. Lăsați să se odihnească cu cel puțin 30 de minute înainte de sculptură. Faceți sosul în această perioadă de odihnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Pentru a face sosul, scoateți curcanul într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
17
Așezați tigaia de prăjire direct deasupra unui arzător la foc mediu. Gatiti aproximativ 5 minute, permitand evaporarea excesului de lichid. Se amestecă constant. Acum îndepărtați cu grijă orice exces de grăsime care nu s-a combinat cu făina pentru a face un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
18
Adăugați prazul tăiat cubulețe și gătiți timp de 1 minut. Adăugați încet 3 căni de curcan, lăsând sosul să se îngroașe pe măsură ce fierbe. În acest moment poate fi comutat într-o cratiță. Asigurați-vă că fiecare bucată de picături de tigaie a fost încorporată în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
SosSos
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
19
Adăugați măruntaiele și fierbeți timp de aproximativ 15 minute. Se amestecă oul fiert tare și se ia de pe foc. Condimentați după gust cu piper proaspăt măcinat și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert TareOu Fiert Tare
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
20
Tăiați curcanul și dați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
21
Serviți cu cârnați de țară și pansament de salvie și gust de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine SavuraAfine Savura
CârnațiCârnați
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
22
Jasper White ' s Cooking din New England de Jasper White / n / Nbiscuit Books

Ingrediente

11 kilogram de pâine de secară ușoară de o zi, tăiată cubulețe1 kilogram de pâine de secară ușoară de o zi, tăiată cubulețe2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)4cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)10boabe de piper negruboabe de piper negru1Côtes du Rhône sau alt vin roșu secCôtes du Rhône sau alt vin roșu sec2ceaparoșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimiroșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală10crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1ou fiert tare, tăiat măruntou fiert tare, tăiat mărunt10creveți și cu venesare kosher și piper negru proaspăt măcinatsare kosher și piper negru proaspăt măcinat1lingura. otet de vin rosupraz, numai parte albă, tăiat în zaruri de 1/4 inchpraz, numai parte albă, tăiat în zaruri de 1/4 inch1felii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornatfelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornat11 litru de lapte integral, la temperatura camerei3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore5Tulpini de pătrunjel ItalianTulpini de pătrunjel Italian10crenguțePătrunjel ItalianPătrunjel Italian10creveți și cu veneAfine SavuraAfine Savura4ramuri proaspete rozmarinramuri proaspete rozmarin2ramuri proaspete salvieramuri proaspete salvie10creveți și cu veneCârnați de țară și pansament de salvieCârnați de țară și pansament de salvie10creveți și cu venesare și piper proaspăt măcinatsare și piper proaspăt măcinat10creveți și cu venegarnituri din Turciagarnituri din Turcia10creveți și cu venemăruntaie din curcan, cubulețe finmăruntaie din curcan, cubulețe fin7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilTurcia stocTurcia stoc62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat82 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1Oreos dublu umplut1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie1Vermont sau alt curcan proaspăt, aproximativ 10 kilograme, îngrășat pe porumb și nuci, ucis cu 3 zile mai devremeVermont sau alt curcan proaspăt, aproximativ 10 kilograme, îngrășat pe porumb și nuci, ucis cu 3 zile mai devreme
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista