Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru
Friptura de curcan Heritage cu șuncă-Ierburi și sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 283g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 2470 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, salvie, curcan de patrimoniu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru, Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere, și Friptură de curcan cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați toate ingredientele în procesor până când slănina este tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
2
Transferați pe o foaie de folie de plastic. Folosind folie de plastic ca ajutor, rulați amestecul de unt într-un buștean cu diametrul de 2 inci; Se răcește până când este ferm. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați gâtul de curcan, 1/4 cană de grăsime de curcan și piciorul de curcan într-o oală mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Turcia Grăsime
Picior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se introduce în cuptor; prăjiți descoperit până când părțile de curcan sunt adânci, maro închis, întorcându-se o dată, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scurgeți, rezervând grăsimea din oală. Rezervați 1/4 cană de grăsime pentru sos; întoarceți 1 lingură de grăsime în oală. Întoarceți părțile de curcan în oală; se amestecă țelina, ceapa, crenguțele de cimbru și boabele de piper. Întoarceți oala la cuptor; friptură neacoperită 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Boabe De Piper
țelină
Ceapă
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați cidru de mere și oțet; prăjiți cu 10 minute mai mult. Reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Adăugați 8 căni de stoc și salvie în oală; gatiti la cuptor neacoperit 1 1/2 ore. Se strecoară baza de sos prin strecurătoare fină; aruncați solidele în strecurătoare (vor exista aproximativ 5 căni de bază de sos). Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Stoc
Baza
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Cuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Tăiați untul de slănină în rondele groase de 1/4 inch și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Începând de la capătul gâtului, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân, apoi glisați mâna între piele și carnea coapsei. Glisați cu grijă feliile de unt între piele și picior, coapsă și carne de sân pentru a acoperi (va exista o cantitate generoasă de amestec de unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Carne
2
Presărați 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper peste curcan și 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper în cavitatea principală a curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Piper
Toată Turcia
3
Așezați curcanul pe foaia de copt cu margini. Acoperiți cu folie de plastic sau folie; se răcește cel puțin 1 zi. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Folie De Aluminiu
4
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor; preîncălziți la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se amestecă ceapa, țelina, feniculul, morcovii, merele, uleiul și frunzele de dafin într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
Măr
țelină
Fenicul
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
7
Așezați curcanul deasupra amestecului de legume. Puneți aripile sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Toată Turcia
Aripi De Pui
8
Puneți curcanul în cuptor; prăjiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 77°, ungând cu picături de tigaie la fiecare 30 de minute și tentând liber cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
9
Transferați curcanul pe platou (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
10
Se toarnă amestecul de legume și picăturile de tigaie într-un set mare de strecurătoare peste un castron mare; apăsați pe solide pentru a extrage lichid. Aruncați solidele în filtru. Scoateți grăsimea din picăturile de tigaie; aruncați (va exista o cantitate mare de grăsime în picăturile de tigaie). Rezervați picături de tigaie degresate pentru sos (aproximativ 1 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Tigaie
11
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața bazei de sos; rezervați 1/4 cană de grăsime. Reîncălziți baza de sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
Sos
12
Topiți 1/4 cană de grăsime rezervată într-o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Adăugați făină; se amestecă 3 minute. Adăugați treptat baza caldă de sos de cidru și picăturile de tigaie degresate. Se fierbe la foc mic până se omogenizează, se îngroașă și se reduce la 51/2 căni, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Baza
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
14
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
15
Ce să bei: în 1962, zece prieteni care credeau că vița de vie Europeană ar putea prospera în statul Washington au fondat The Associated Vintners. Au început să facă vinuri în garajul unuia dintre membrii lor, care a devenit primul vinificator al Columbia Winery. Astăzi, Vinăria din zona Seattle produce totul, de la Merlot la Gewrztraminer. Cu Turcia, ne place Columbia 2003 Syrah de la Red Willow Vineyard ($30). Aromele de căpșuni și fructe strălucitoare, plus un finisaj picant de piper alb, înseamnă că acest vin poate rezista curcanuluiși toate garniturile.