Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru

Friptură de curcan Heritage cu slănină-Ierburi și sos de cidru
Friptura de curcan Heritage cu șuncă-Ierburi și sos de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 283g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 2470 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, salvie, curcan de patrimoniu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru, Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere, și Friptură de curcan cu sos de cidru de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați toate ingredientele în procesor până când slănina este tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
2
Transferați pe o foaie de folie de plastic. Folosind folie de plastic ca ajutor, rulați amestecul de unt într-un buștean cu diametrul de 2 inci; Se răcește până când este ferm. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați gâtul de curcan, 1/4 cană de grăsime de curcan și piciorul de curcan într-o oală mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se introduce în cuptor; prăjiți descoperit până când părțile de curcan sunt adânci, maro închis, întorcându-se o dată, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scurgeți, rezervând grăsimea din oală. Rezervați 1/4 cană de grăsime pentru sos; întoarceți 1 lingură de grăsime în oală. Întoarceți părțile de curcan în oală; se amestecă țelina, ceapa, crenguțele de cimbru și boabele de piper. Întoarceți oala la cuptor; friptură neacoperită 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Boabe De PiperBoabe De Piper
țelinățelină
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați cidru de mere și oțet; prăjiți cu 10 minute mai mult. Reduceți temperatura cuptorului la 191°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Adăugați 8 căni de stoc și salvie în oală; gatiti la cuptor neacoperit 1 1/2 ore. Se strecoară baza de sos prin strecurătoare fină; aruncați solidele în strecurătoare (vor exista aproximativ 5 căni de bază de sos). Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
BazaBaza
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
CuptorCuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Tăiați untul de slănină în rondele groase de 1/4 inch și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Începând de la capătul gâtului, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân, apoi glisați mâna între piele și carnea coapsei. Glisați cu grijă feliile de unt între piele și picior, coapsă și carne de sân pentru a acoperi (va exista o cantitate generoasă de amestec de unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
CarneCarne
2
Presărați 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper peste curcan și 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper în cavitatea principală a curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
3
Așezați curcanul pe foaia de copt cu margini. Acoperiți cu folie de plastic sau folie; se răcește cel puțin 1 zi. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor; preîncălziți la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se amestecă ceapa, țelina, feniculul, morcovii, merele, uleiul și frunzele de dafin într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
MărMăr
țelinățelină
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Așezați curcanul deasupra amestecului de legume. Puneți aripile sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
8
Puneți curcanul în cuptor; prăjiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 77°, ungând cu picături de tigaie la fiecare 30 de minute și tentând liber cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Transferați curcanul pe platou (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
10
Se toarnă amestecul de legume și picăturile de tigaie într-un set mare de strecurătoare peste un castron mare; apăsați pe solide pentru a extrage lichid. Aruncați solidele în filtru. Scoateți grăsimea din picăturile de tigaie; aruncați (va exista o cantitate mare de grăsime în picăturile de tigaie). Rezervați picături de tigaie degresate pentru sos (aproximativ 1 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
11
Îndepărtați grăsimea de pe suprafața bazei de sos; rezervați 1/4 cană de grăsime. Reîncălziți baza de sos de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
SosSos
12
Topiți 1/4 cană de grăsime rezervată într-o cratiță mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Adăugați făină; se amestecă 3 minute. Adăugați treptat baza caldă de sos de cidru și picăturile de tigaie degresate. Se fierbe la foc mic până se omogenizează, se îngroașă și se reduce la 51/2 căni, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BazaBaza
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
14
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
15
Ce să bei: în 1962, zece prieteni care credeau că vița de vie Europeană ar putea prospera în statul Washington au fondat The Associated Vintners. Au început să facă vinuri în garajul unuia dintre membrii lor, care a devenit primul vinificator al Columbia Winery. Astăzi, Vinăria din zona Seattle produce totul, de la Merlot la Gewrztraminer. Cu Turcia, ne place Columbia 2003 Syrah de la Red Willow Vineyard ($30). Aromele de căpșuni și fructe strălucitoare, plus un finisaj picant de piper alb, înseamnă că acest vin poate rezista curcanuluiși toate garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
CăpșuniCăpșuni
VinVin
Toată TurciaToată Turcia
BeaBea
FructeFructe

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbomboane salvatoarebomboane salvatoare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere2Crustă: firimituri de biscuiți graham2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmere necojite tocate grosiermere necojite tocate grosier227ardei habeneromăr-felii de slănină afumată, tocate grosiermăr-felii de slănină afumată, tocate grosier3grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1parmezan rascârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru proaspăt măcinat, împărțitpiper negru proaspăt măcinat, împărțit0cp. legume (de exemplu, spanac)boabe de piper negruboabe de piper negru4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi decojiți tocați grosiermorcovi decojiți tocați grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată grosierțelină tocată grosier5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată grosierțelină tocată grosier2cp. legume (de exemplu, spanac)sare de mare grosieră sau sare kosher grosierăsare de mare grosieră sau sare kosher grosieră1parmezan rassare de mare grosieră sau grosierăsare de mare grosieră sau grosieră791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMuștar DijonMuștar Dijon4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulbi de fenicul proaspăt tocați grosierbulbi de fenicul proaspăt tocați grosier591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat10creveți și cu venecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1parmezan rascoaja de lămâie rasă fincoaja de lămâie rasă fin2Ceapa galbena medie, tocatasupă de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de saresupă de pui sau bulion de pui cu conținut scăzut de sare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă tocată grosierceapă tocată grosier4frunze întregi de salviefrunze întregi de salvie6maricrenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru8kilogrameheritage turkey, gât și 1/4 cană grăsime din cavități rezervate pentru baza de sos de cidruheritage turkey, gât și 1/4 cană grăsime din cavități rezervate pentru baza de sos de cidru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrăsime rezervată din cavitățile de curcangrăsime rezervată din cavitățile de curcan1picior întreg de curcan (coapsă și Copan)picior întreg de curcan (coapsă și Copan)8kilogrameGât rezervat din heritage TurciaGât rezervat din heritage Turcia2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista