Friptura de curcan cu sos de trufe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 495 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare kosher, crenguțe de cimbru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb, Friptură de curcan cu unt de trufe, și Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervă pentru sos. Tăiați excesul de grăsime. Umpleți cavitatea corpului cu 4 crenguțe de cimbru, frunze de salvie, usturoi și ceapă medie. Legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
1/2 Crenguță Rozmarin
Usturoi
Toată Turcia
Sos
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
3
Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Carne
4
Combinați untul, 1 1/2 lingurițe de sare și 3/4 linguriță de piper. Frecați amestecul de unt sub pielea slăbită peste sân și betisoare. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Unt
Piper
Toată Turcia
Sare
Condimente Uscate Freca
5
Se toarnă 1 cană de apă în fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Așezați raftul de prăjire în tigaie. Aranjați curcanul, pieptul în sus, pe suportul de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 500 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți curcanul la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
10
(Protejați curcanul cu folie dacă se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 20 de minute. Aruncați pielea înainte de servire. Rezervați picături de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Pentru a pregăti sosul, în timp ce curcanul se prăjește, încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
13
Adăugați gâtul și măruntaiele de curcan rezervate în tigaie; gatiti 5 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați 4 căni de apă și următoarele 7 ingrediente (prin frunza de dafin); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 1/2 căni (aproximativ 1 oră). Se strecoară printr-o strecurătoare peste un bol. Aruncați solidele. Întoarceți amestecul în cratiță; se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu Sos
Bol
15
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
16
Turnați picăturile de tigaie de curcan în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Scurgeți picăturile în stocul strecurat în cratiță, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
18
Combinați 1/2 cană amestec de stoc și făină într-un castron mic, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în stoc; se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
19
Se ia de pe foc; se adaugă ulei, amestecând cu un bici.