Friptura de curcan cu sos cremos de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 800 de calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți curcan, lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan prăjit clasic cu umplutură cu ierburi și sos de modă veche, Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de măruntaie, și Sos De Curcan Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul curcanului, apoi clătiți cavitatea și uscați-le cu hârtie towels.In un castron mic, se amestecă untul și ierburile până se combină bine. Condimentează cu sare kosher și piper proaspăt măcinat. Slăbiți pielea de pe pieptul curcanului și distribuiți uniform untul sub el. Condimentați cavitatea curcanului cu sare și piper și puneți ceapa, țelina, lămâia și usturoiul înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piper Negru Măcinat
Sare Kosher
Unt
țelină
Usturoi
Toată Turcia
Ierburi
Lămâie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
3
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie mare și introduceți-l în cuptor. Prajiti curcanul timp de 30 de minute, apoi scadeti temperatura la 350 de pasari F. ungeti pasarea cu picaturi de tigaie la fiecare 45 de minute. Continuați să frigeți până când temperatura internă a coapsei interioare ajunge la 155 F. Acoperiți cu folie de aluminiu dacă curcanul devine prea maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie De Prăjire
Cuptor
4
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se odihnească descoperit cu cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta.Pentru sos: în timp ce curcanul se odihnește, pregătiți sos. Faceți un roux blond topind untul într-o cratiță medie la foc mediu. Adăugați imediat făina și bateți continuu până se combină bine. Gatiti pana cand faina isi pierde aroma cruda si devine aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Cuptor
5
Bateți în bulion de pui până când amestecul este neted. Aduceți la foc mic, apoi reduceți temperatura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Transferați curcanul într-un platou și turnați excesul de grăsime din tigaia de prăjire, rezervând 1 lingură în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Așezați tigaia pe plită la foc mediu. Când sucurile de tigaie sunt fierbinți, adăugați ierburi și prăjiți, aproximativ 2 minute. Deglazați tigaia cu sherry și răzuiți bucățile rumenite cu o spatulă plată.Creșteți căldura pentru amestecul de roux la mediu și fierbeți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
8
Adăugați amestecul de sherry și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Se amestecă în smântână grea și se fierbe la foc mic pentru a se îngroșa ușor, aproximativ 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.Notă: pentru păsările de curte, măsurați temperatura din interiorul coapsei și asigurați-vă că termometrul nu atinge osul.Asocierea băuturilor: Amity Gamay Noir, Oregon. Gamay, strugurele din Beaujolais, face un vin roșu minunat, ușor, plin de viață, care este plin de aciditate. Această versiune din Oregon are toate acestea, dar oferă mai multă complexitate și aromă decât majoritatea. Nu va umbri curcanul, ci va acționa ca o folie plăcută și răcoritoare.