Friptura de curcan cu salvie și sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 783 calorii, 87G de proteine, și 37g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, praz, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Curcan Cu Salvie Și Sos De Portocale, Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, și Friptură de curcan cu sos de salvie.
Instrucțiuni
1
Scoateți mănușile, apoi clătiți curcanul. Uscați cu prosoape de hârtie. Frecați cavitatea cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Tăiați 2 portocale în bucăți de 2 inci. Puneți deoparte câteva crenguțe de salvie pentru garnitură mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Așezați Salvia rămasă, portocalele tăiate și usturoiul în cavitate. Slăbiți pielea de pe piept și întindeți brânza sub piele. Puneți aripile sub spate; legați picioarele împreună. Aranjați morcovii și prazul în tigaia de prăjire pentru a crea un "raft" și așezați curcanul pe el; frecați cu ulei. (Turcia poate fi pregătită până la acest punct cu până la 1 zi înainte. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și dați-o la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Portocaliu
Brânză
Usturoi
Kilograme De Mure (aproximativ
Toată Turcia
Praz
Aripi De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin
Folie
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie De Prăjire
4
Încălziți cuptorul la 177°. prăjiți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați un cort de folie peste curcan și continuați să prăjiți timp de 2 1/2 până la 3 ore mai mult sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 82° atunci când este introdus în sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
6
Scoateți tigaia din cuptor. Mutați cu grijă curcanul într-un platou, turnând orice suc de cavitate înapoi în tigaie. Acoperiți cu folie pentru a vă încălzi. Setați cuptorul la 260°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Tăiați restul de 6 portocale în sferturi și aranjați într-o tigaie superficială. Prăjiți timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Între timp, aruncați legumele din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Se toarnă picăturile de tigaie într-o măsură de 4 căni. Când grăsimea se separă și se ridică la suprafață, lingurați 1/3 cană din ea într-o cratiță medie; aruncați orice grăsime rămasă. Strângeți sucul din 12 pene portocalii în bulionul degresat; dacă este necesar, adăugați apă sau bulion de pui pentru a face 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Portocaliu
Suc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
10
Bateți făina în grăsimea din cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
11
Adăugați amestecul de bulion și gătiți, amestecând continuu, până când sosul se îngroașă și fierbe, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sos
12
Aranjați portocalele coapte rămase cu salvie pe platoul din jurul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Toată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin
13
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
14
Economisitori de timp: folosiți un pat de morcovi și praz în loc de un suport de prăjire. Legumele aromatizează picăturile și nu există raft de curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Praz
15
Întindeți brânza de usturoi-ierburi sub pielea curcanului în loc de amestecul tradițional de unt și ierburi. Adaugă aromă curcanului și elimină tocarea suplimentară și bolurile de amestecare murdare. Prăjirea curcanului neumplut se rade cu aproximativ 30 de minute din timpul de gătit.