Friptură de curcan cu salvie și sos de portocale

Friptură de curcan cu salvie și sos de portocale
Friptura de curcan cu salvie și sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 783 calorii, 87G de proteine, și 37g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, praz, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Curcan Cu Salvie Și Sos De Portocale, Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, și Friptură de curcan cu sos de salvie.

Instrucțiuni

1
Scoateți mănușile, apoi clătiți curcanul. Uscați cu prosoape de hârtie. Frecați cavitatea cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Tăiați 2 portocale în bucăți de 2 inci. Puneți deoparte câteva crenguțe de salvie pentru garnitură mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Așezați Salvia rămasă, portocalele tăiate și usturoiul în cavitate. Slăbiți pielea de pe piept și întindeți brânza sub piele. Puneți aripile sub spate; legați picioarele împreună. Aranjați morcovii și prazul în tigaia de prăjire pentru a crea un "raft" și așezați curcanul pe el; frecați cu ulei. (Turcia poate fi pregătită până la acest punct cu până la 1 zi înainte. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și dați-o la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PortocaliuPortocaliu
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Toată TurciaToată Turcia
PrazPraz
Aripi De PuiAripi De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Încălziți cuptorul la 177°. prăjiți timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați un cort de folie peste curcan și continuați să prăjiți timp de 2 1/2 până la 3 ore mai mult sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 82° atunci când este introdus în sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Scoateți tigaia din cuptor. Mutați cu grijă curcanul într-un platou, turnând orice suc de cavitate înapoi în tigaie. Acoperiți cu folie pentru a vă încălzi. Setați cuptorul la 260°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Tăiați restul de 6 portocale în sferturi și aranjați într-o tigaie superficială. Prăjiți timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Între timp, aruncați legumele din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Se toarnă picăturile de tigaie într-o măsură de 4 căni. Când grăsimea se separă și se ridică la suprafață, lingurați 1/3 cană din ea într-o cratiță medie; aruncați orice grăsime rămasă. Strângeți sucul din 12 pene portocalii în bulionul degresat; dacă este necesar, adăugați apă sau bulion de pui pentru a face 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
10
Bateți făina în grăsimea din cratiță și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
11
Adăugați amestecul de bulion și gătiți, amestecând continuu, până când sosul se îngroașă și fierbe, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
12
Aranjați portocalele coapte rămase cu salvie pe platoul din jurul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Toată TurciaToată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
13
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
14
Economisitori de timp: folosiți un pat de morcovi și praz în loc de un suport de prăjire. Legumele aromatizează picăturile și nu există raft de curățat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
PrazPraz
15
Întindeți brânza de usturoi-ierburi sub pielea curcanului în loc de amestecul tradițional de unt și ierburi. Adaugă aromă curcanului și elimină tocarea suplimentară și bolurile de amestecare murdare. Prăjirea curcanului neumplut se rade cu aproximativ 30 de minute din timpul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Toată TurciaToată Turcia
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate57
Revista