Friptură De Cowboy Cu Sos Chimichurri

Friptură De Cowboy Cu Sos Chimichurri
Friptura de Cowboy cu sos Chimichurri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1141 calorii, 63G de proteine, și 97G de grăsime. Pentru $9.01 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 232 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, pătrunjel ferm cu frunze plate, friptură de cowboy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare sud-American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Încercați Friptură de Cowboy cu sos Chimichurri, Bistec Argentino al Chimichurri (friptură cu sos Chimichurri), și Cel mai bun Chimichurri: o marinadă Chimichurri și sos de friptură pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate85
Revista