Friptură De Cotlet De Porc

Friptură De Cotlet De Porc
Friptura de cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cotlet de porc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Pancetta Înfășurat Friptură Cotlet De Porc, Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti, și Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați grătarul de prăjire a cărnii într-un vas de copt superficial sau într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Așezați cotletele pe raft. Sare și piper după gust. Acoperiți cotletele cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
4
Se toarnă apă în partea de jos a tigaie, asigurați-vă că nu este suficient de mare pentru a atinge cotletul. Acoperiți cu folie sau capac strâns și prăjiți timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Tăiați într-o singură cotlet pentru a verifica coacerea. Când cotletele sunt gata până la capăt, îndepărtați folia sau capacul și reveniți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute pentru a se rumeni ușor. Urmăriți cu atenție în timpul rumenirii.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista