Friptură De Cotlet De Porc

Friptura de cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cotlet de porc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Pancetta Înfășurat Friptură Cotlet De Porc, Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti, și Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați grătarul de prăjire a cărnii într-un vas de copt superficial sau într-o tigaie.
Așezați cotletele pe raft. Sare și piper după gust. Acoperiți cotletele cu felii de ceapă.
Se toarnă apă în partea de jos a tigaie, asigurați-vă că nu este suficient de mare pentru a atinge cotletul. Acoperiți cu folie sau capac strâns și prăjiți timp de o oră.
Tăiați într-o singură cotlet pentru a verifica coacerea. Când cotletele sunt gata până la capăt, îndepărtați folia sau capacul și reveniți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute pentru a se rumeni ușor. Urmăriți cu atenție în timpul rumenirii.