Friptură de coastă învechită uscată

Friptură de coastă învechită uscată
Rețeta Dry Aged Prime Rib Roast poate fi făcută în aproximativ 243 de ore și 20 de minute. Pentru 3,54 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 288 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a fost perfect. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați pânză de brânză, sare cușer, picurături din tigaie din friptură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare de 90%. Dry Aged Prime Rib Friptură, Dry Aged Prime Rib Friptură și Dry-Aged Standing Rib Friptură cu jus de salvie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Scoateți friptura din ambalaj, clătiți bine. Se usucă complet, se înfășoară cu 3 straturi de prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Puneți pe un suport pe o tavă din spatele frigiderului, cu partea grasă în sus. După 24 de ore, scoateți, desfaceți, aruncați materialul de brânză și înfășurați cu o bucată proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți din nou la frigider timp de 6 până la 9 zile nederanjat.
4
Scoateți friptura din frigider.
5
Îndepărtați stofa, tăiați grăsimea și tăiați capetele și orice părți decolorate ale fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
6
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Puneți friptura pe un grătar într-o tavă mare și grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Echipament special: Spațiu în spatele frigiderului până la 10 zile.
1
Într-un castron mediu, combinați condimentele și amestecați bine. Asigurați-vă că zdrobiți bine condimentele mai mari pentru o frecare uniformă. (Puteți folosi mojar și pistil sau capătul mare de lemn al unui ciocan de ciocan într-un vas fără sticlă.) Frecați friptura cu ulei de măsline, apoi frecați cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute.
3
Pregătiți legumele, faceți un pat în tigaie cu legumele și turnați apă. Asigurați-vă că verificați ocazional nivelul lichidului din tigaie și adăugați apă suplimentară, dacă este necesar. (Veți avea nevoie de acest lichid pentru a face au jus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Au JusAu Jus
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Puneți friptura deasupra legumelor și puneți-le în cuptorul încins. Se prăjește la 450 de grade F timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
După 40 de minute, reduceți căldura la 275 de grade F și continuați să prăjiți timp de aproximativ 2 ore sau până când temperatura internă (stați departe de os în timp ce verificați temperatura) atinge 135 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
6
Scoateți din cuptor, scoateți din tavă, întindeți lejer și lăsați să se odihnească timp de 15 minute în timp ce faceți au jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au JusAu Jus
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Strecurați picăturile din tigaie, degresați grăsimea din picurături.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Puneți tigaia peste 2 arzătoare, încălziți la foc mediu-înalt și adăugați picături, amestecați pentru a deglaza, adăugați vin și bulion, reduceți cu 1/3, aproximativ 5 minute la fierbere constantă, amestecând ocazional. Opriți focul, adăugați unt. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper. Se strecoară încă o dată în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt

Ingrediente

4801 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate3morcovi, spălate, capete tăiate și tăiate în bucăți mari (3-inch) morcovi, spălate, capete tăiate și tăiate în bucăți mari (3-inch)12 lingurițe de pudră de usturoicoriandru, prăjit și crăpatcoriandru, prăjit și crăpat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin uscatrozmarin uscat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin uscatrozmarin uscat12 lingurițe de pudră de usturoi1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat3551 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Pan drippings de la friptură, desprePan drippings de la friptură, despre23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmurături cușermurături cușer23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă granulatăceapă granulată33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1foaieprăjirea rack pentru a se potrivi în foaie tigaieprăjirea rack pentru a se potrivi în foaie tigaie33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1foaiepanpan1801 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră6(mequite, hickory sau arin)friptură de vită, os în, aproximativ 10-12 de lire sterlinefriptură de vită, os în, aproximativ 10-12 de lire sterline6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt crăpatSare și piper negru proaspăt crăpat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpiper tri-color proaspăt crăpatpiper tri-color proaspăt crăpat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #42ceapă galbenă, decojită și tăiatăceapă galbenă, decojită și tăiată1pachetcheesecloth, tăiat în jumătate (aproximativ 1 curte)cheesecloth, tăiat în jumătate (aproximativ 1 curte)1pachetcheesecloth, tăiat în jumătate (aproximativ 1 curte)cheesecloth, tăiat în jumătate (aproximativ 1 curte)

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Prime Rib funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În243 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista