Friptură de coastă în picioare cu rozmarin și piper cu sos de tigaie cu două ciuperci

Friptură de coastă în picioare cu rozmarin și piper cu sos de tigaie cu două ciuperci
Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 227 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână rozmarin, bulion de vită cu conținut scăzut de sare, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Friptură De Coastă În Picioare Sărată De Rozmarin, Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon, și Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de coaste, cu partea grasă în sus, într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Se amestecă 4 lingurițe de rozmarin zdrobit, sare și piper într-un castron mic. Se amestecă 1/2 cană de ulei. Frecați amestecul peste tot friptura. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 45 de minute înainte de prăjire.
4
Combinați 2 căni de apă clocotită și porcini; lăsați să se înmoaie până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Tulpina înmuiere lichid prin filtru fin set peste cupa de măsurare; rezervă porcini. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă la lichidul de înmuiere pentru a măsura 1 cană. Tăiați grosolan porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Topiți 2 linguri de unt cu restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ciuperci proaspete;saut până la rumenit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
7
Adăugați porcini și usturoi; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Se ia de pe foc.
9
Combinați făina, restul de 2 linguri de unt și restul de 2 1/2 lingurițe de rozmarin zdrobit într-un castron mic; mash cu furculiță pentru a netezi pasta. DO AHEAD lichidul de înmuiere Porcini, amestecul de ciuperci și amestecul de făină-unt pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F. gătiți friptura până când termometrul cu citire instantanee este introdus direct în centrul superior al registrelor de friptură de la 125 buc. F la 130 buc. F pentru mediu-rar, aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați friptura pe platou; acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 35 până la 40 de minute. Îndepărtați orice grăsime din partea de sus a sucurilor de tigaie (va exista o cantitate mică de picături de tigaie); rezervați sucuri în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Setați tigaia deasupra a 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Adăugați rezervat 1 cană porcini lichid de înmuiere, bulion și vin; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Adăugați amestecul de ciuperci, apoi amestecul de unt-făină; bateți constant la foc mediu-mare până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Garnisiți friptura pe platou cu crenguțe proaspete de rozmarin. Feliați friptura și serviți, trecând separat sosul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista