Friptură de coastă în picioare cu rozmarin și piper cu sos de tigaie cu două ciuperci
Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 227 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână rozmarin, bulion de vită cu conținut scăzut de sare, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Friptură De Coastă În Picioare Sărată De Rozmarin, Rozmarin-Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă Dijon, și Friptură de coastă în picioare cu crustă de rozmarin-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura de coaste, cu partea grasă în sus, într-o tigaie grea.
Se amestecă 4 lingurițe de rozmarin zdrobit, sare și piper într-un castron mic. Se amestecă 1/2 cană de ulei. Frecați amestecul peste tot friptura. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 45 de minute înainte de prăjire.
Combinați 2 căni de apă clocotită și porcini; lăsați să se înmoaie până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Tulpina înmuiere lichid prin filtru fin set peste cupa de măsurare; rezervă porcini. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă la lichidul de înmuiere pentru a măsura 1 cană. Tăiați grosolan porcini.
Topiți 2 linguri de unt cu restul de 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci proaspete;saut până la rumenit, aproximativ 6 minute.
Adăugați porcini și usturoi; se amestecă 1 minut.
Combinați făina, restul de 2 linguri de unt și restul de 2 1/2 lingurițe de rozmarin zdrobit într-un castron mic; mash cu furculiță pentru a netezi pasta. DO AHEAD lichidul de înmuiere Porcini, amestecul de ciuperci și amestecul de făină-unt pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.
Așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 350 buc.F. gătiți friptura până când termometrul cu citire instantanee este introdus direct în centrul superior al registrelor de friptură de la 125 buc. F la 130 buc. F pentru mediu-rar, aproximativ 2 ore și 30 de minute.
Transferați friptura pe platou; acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească 35 până la 40 de minute. Îndepărtați orice grăsime din partea de sus a sucurilor de tigaie (va exista o cantitate mică de picături de tigaie); rezervați sucuri în tigaie.
Setați tigaia deasupra a 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Adăugați rezervat 1 cană porcini lichid de înmuiere, bulion și vin; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Adăugați amestecul de ciuperci, apoi amestecul de unt-făină; bateți constant la foc mediu-mare până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Garnisiți friptura pe platou cu crenguțe proaspete de rozmarin. Feliați friptura și serviți, trecând separat sosul de ciuperci.