Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare

Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, ierburi și sare crustă în picioare friptură de coaste ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 326 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Foodista necesită friptură de vită în picioare, albuș de ou, piper și pătrunjel cu frunze plate. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare cu sos Morel, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, și Friptură De Coastă În Picioare Prăjită Cu Iarbă Prăjită La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați 1 cană de apă cu sare, albuș de ou, piper, cimbru, ienupăr, usturoi și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
Se amestecă la viteză medie până se amestecă. La viteză medie-mică, amestecați în 2 căni de făină, adăugând mai multe după cum este necesar, până când aluatul este ferm și se simte ușor uscat și rigid, ca Play-Doh. Continuați să amestecați timp de 2 minute. Aluatul trebuie să fie neted și ferm, dar nu lipicios; adăugați mai multă făină dacă este necesar. Aplatizați aluatul într-un dreptunghi, înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Cu o oră înainte de a fi gata să prăjiți, puneți carnea de vită pe tejghea și lăsați-o să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Așezați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 de grade F. Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați ulei și puneți carnea prăjită în tigaie; se fierbe până se rumenesc profund, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți friptura din tigaie și așezați-o cu osul în jos pe un suport într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi gros de 1/4 inch. Trageți aluatul peste carne, introducându-l în toate părțile. Prăjiți până când un termometru instant în mijlocul fripturii înregistrează 125 de grade F pentru rare sau 135 pentru mediu-rare, 1 3/4 până la 2 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Lăsați să se odihnească timp de 20 de minute, apoi îndepărtați și aruncați crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Sculptați și serviți.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Prime Rib funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista