Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru cutia de rețete, ierburi și sare crustă în picioare friptură de coaste ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 3,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 326 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Foodista necesită friptură de vită în picioare, albuș de ou, piper și pătrunjel cu frunze plate. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare cu sos Morel, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, și Friptură De Coastă În Picioare Prăjită Cu Iarbă Prăjită La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați 1 cană de apă cu sare, albuș de ou, piper, cimbru, ienupăr, usturoi și pătrunjel.
Se amestecă la viteză medie până se amestecă. La viteză medie-mică, amestecați în 2 căni de făină, adăugând mai multe după cum este necesar, până când aluatul este ferm și se simte ușor uscat și rigid, ca Play-Doh. Continuați să amestecați timp de 2 minute. Aluatul trebuie să fie neted și ferm, dar nu lipicios; adăugați mai multă făină dacă este necesar. Aplatizați aluatul într-un dreptunghi, înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la 6 ore.
Cu o oră înainte de a fi gata să prăjiți, puneți carnea de vită pe tejghea și lăsați-o să stea la temperatura camerei.
Așezați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 de grade F. Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei și puneți carnea prăjită în tigaie; se fierbe până se rumenesc profund, aproximativ 5 minute.
Scoateți friptura din tigaie și așezați-o cu osul în jos pe un suport într-o tigaie.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un dreptunghi gros de 1/4 inch. Trageți aluatul peste carne, introducându-l în toate părțile. Prăjiți până când un termometru instant în mijlocul fripturii înregistrează 125 de grade F pentru rare sau 135 pentru mediu-rare, 1 3/4 până la 2 1/4 ore.
Lăsați să se odihnească timp de 20 de minute, apoi îndepărtați și aruncați crusta.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Prime Rib funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah