Standing Rib Roast cu Cabernet au Jus este un fel principal fără gluten și fără lactate. O porție conține 1137 de calorii, 44 g de proteine și 96 g de grăsimi. Această rețetă servește 9 și costă 7,43 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați rozmarin și cimbru, cartofi, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețeta de friptură de coastă în picioare cu jus, friptură de coastă în stare uscată cu jus de salvie și friptură de coastă în picioare uscată cu jus de salvie.
Instrucțiuni
1
Cumpărarea și tunderea: atunci când comandați friptura de coastă de la un măcelar, asigurați-vă că solicitați o friptură „de top” tăiată din capătul mic; cele mai bune fiind coaste de la 12 la 1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim Rib
(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Rugați măcelarul să taie coloana vertebrală. Oasele de coastă arată cel mai bine dacă sunt scurtate și franțuite, cereți măcelarului să facă acest lucru și pentru dvs.
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți friptura, cu coasta în jos, într-o tigaie mare. Într-un castron mic pasează împreună usturoiul, rozmarinul, cimbru, sare, piper și uleiul de măsline pentru a face o pastă. Ungeți cu generozitate pasta pe toată friptura. Presarati legumele in jurul carnii si stropiti cu ulei de masline. Prăjiți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore sau aproximativ 20 de minute per kilogram pentru mediu-rar. Verificați temperatura internă a fripturii în mai multe locuri cu un termometru cu citire instantanee, ar trebui să înregistreze 120 până la 125 de grade F. pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți carnea de vită pe o placă de cioplit și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute pentru a lăsa sucurile să se stabilească. Notă: temperatura internă a cărnii va continua să crească cu aproximativ 10 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți legumele și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Turnați sucurile din tigaie într-un separator de grăsimi, astfel încât să puteți folosi bulionul pentru au jus și să păstrați grăsimea pentru budinca Yorkshire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Au Jus
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Pune tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Adăugați cabernetul și răzuiți bucățile maro din fundul tigaii.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați zahăr, apă/picuraturi de vită, legumele rezervate și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți până când vinul scade la jumătate, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul printr-o sită pentru a îndepărta substanțele solide înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prime Rib poate fi asociat cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cava Marques de Caceres cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.