Friptura de coastă trezită este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pătrunjel, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Friptură De Coastă Trezită Preparată, Crepurile primei treziri, și Affogato cu cafea preparată la rece.
Instrucțiuni
1
Pentru saramură: într-un castron mare, adăugați apa, sarea și cafeaua. Se amestecă pentru a dizolva sarea și se adaugă friptura de coaste. Dacă lichidul nu acoperă toată carnea, răsturnați friptura la jumătatea timpului de marinare. Sau, luați în considerare turnarea marinadei într-o pungă mare de plastic, adăugarea fripturii de coaste și apoi sigilarea strânsă, astfel încât friptura să fie complet înconjurată de saramură. Se da la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim Rib
Marinada
Cafea
Saramură
Apă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru frecare: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, Salvia, boiaua, pătrunjelul, praful de usturoi, piperul alb, firimiturile de pâine, zațul de cafea, sarea și o măcinare frumoasă sau două de piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Praf De Usturoi
Pesmet
Piper Alb
Zahăr Brun
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Cafea
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scoateți friptura din frigider și aruncați lichidul de saramură. Se usucă friptura cu un prosop de hârtie. Folosind mâinile, acoperiți friptura pe toate părțile cu frecarea, masând-o ușor în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Lăsați-l să se odihnească pe tejghea pentru a ajunge la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
6
Se pune într-o tigaie și se dă la cuptor. Gatiti pana la mediu-rar, 125 grade F, aproximativ 1 ora si 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și acoperiți ușor cu folie de aluminiu în timp ce carnea se odihnește, 15 minute. Feliați între coaste și serviți.