Friptură de coastă de vită cu crustă de ierburi cu cartofi, morcovi și Pinot Noir Jus
Această rețetă servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cimbru, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dijon-friptură de coaste prime cu crustă de rozmarin cu Pinot Noir au jus, Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir, și Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Ierburi.
Instrucțiuni
1
Pat friptură uscată și a pus, partea de grăsime în sus, pe raft în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
2
Zdrobiți grosolan boabele de piper într-un mortar și pistil sau prosop de bucătărie pliat (nu pânză de pământ) cu un kilogram de carne sau fundul unei tigaie grele. Amestecați boabele de piper, 3 linguri sare kosher, cimbru și rozmarin într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Boabe De Piper
Rozmarin
Cimbru
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Prosoape De Bucătărie
Tenderizer De Carne
Tigaie
Bol
3
Frecați friptura peste tot cu ulei, apoi acoperiți-o peste tot cu amestec de boabe de piper, apăsând pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
4
Lăsați friptura acoperită să stea la temperatura camerei 1 oră.
5
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară. Friptură de vită friptură de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 110 F, 1 1/2 până la 2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Se transferă într-un platou (se păstrează sucurile de grăsime și tigaie în tigaie) și se lasă să stea, neacoperit, 40 de minute (temperatura cărnii va crește la aproximativ 130 de euro F pentru mediu-rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
În timp ce friptura stă, puneți al doilea suport pentru cuptor în poziția a treia superioară și creșteți temperatura cuptorului la 450 F. Linia 1 foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
9
Strecurați sucurile de tigaie din tigaia de prăjire printr-o sită într-o cană de măsurare din sticlă (tigaie de prăjire de rezervă).
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie De Prăjire
Sita
10
Scurgeți bine cartofii și aruncați într-un castron mare cu 3 linguri de grăsime de vită topită din tigaia de prăjire și 1 linguriță de sare kosher, apoi întindeți-o pe tava căptușită cu pergament. Aruncați morcovii în același castron cu încă 3 linguri de grăsime de vită din tigaie și 1 linguriță de sare kosher, apoi întindeți-o pe altă tigaie cu margini. Prăjiți legumele în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, amestecând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii, până devin aurii, 25 până la 30 de minute pentru morcovi și 30 până la 35 de minute pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Legume
Grăsime De Vită
Cartofi
Morcov
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
Cuptor
1
Îndepărtați și aruncați orice grăsime rămasă din sucurile de tigaie. Setați tigaia peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 1 cană de vin și deglazați tigaia fierbând-o la foc mare, răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă în tigaie sucuri în ceașcă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Gatiti ceapa in 1 lingura de unt cu 1/4 lingurita de sare kosher ramasa intr-o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc mediu, amestecand, pana devine aurie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Ceapă Eșalotă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați amestecul de vin în cană, împreună cu vinul rămas în sticlă și fierbeți la foc mare până când amestecul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Adăugați bulion și continuați să fierbeți la foc mare până când amestecul se reduce la 1 1/2 căni. Se strecoară amestecul printr-o sită într-o altă cratiță și se amestecă în restul de 3 linguri de unt (tăiat în bucăți) până se încorporează. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bateti
7
Pentru a sculpta friptura, glisați un cuțit de sculptură de-a lungul coastelor pentru a separa carnea de oase, apoi tăiați coastele în oase individuale. Feliați carnea și serviți cu legume și jus.