Friptură De Coastă De Duminică
Friptura de coastă de duminică este o fără gluten felul principal. O porție conține 1495 calorii, 55g de proteine, și 139g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 8,56 USD pe porție. 242 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, smântână, hrean și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Rețete similare includ Friptură De Coastă De Duminică, Friptură De Oală De Duminică, și Friptură De Oală De Duminică.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cu două ore înainte de prăjire, scoateți carnea din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (Vezi nota bucătarului).
Așezați raftul cuptorului pe a doua poziție cea mai joasă.
Așezați friptura într-o tigaie suficient de mare pentru a o ține confortabil, cu osul în jos și întindeți blatul gros cu sare și piper. Prăjiți carnea timp de 45 de minute. Fără a scoate carnea din cuptor, reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F și prăjiți încă 30 de minute. În cele din urmă, creșteți temperatura la 450 de grade F și prăjiți încă 15 până la 30 de minute, până când temperatura internă a cărnii este de 125 de grade F. (Asigurați-vă că termometrul este exact în centrul fripturii.) Timpul total de gătire va fi între 1 1/2 și 1 3/4 ore. Între timp, faceți sosul.
Scoateți friptura din cuptor și transferați-o pe o tăietură. Acoperiți-l bine cu folie de aluminiu și lăsați carnea să se odihnească timp de 20 de minute. Sculptați și serviți cu sosul.
Bateți împreună maioneza, muștarul, hreanul, smântâna și sarea într-un castron mic.