Friptură de coaste în vârstă uscată cu salvie Jus

Friptură de coaste în vârstă uscată cu salvie Jus
Această rețetă servește 10 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 38 de minute. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, friptura de coaste în picioare, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură De Coaste În Picioare, Friptură De Coaste În Picioare, și Friptură De Coaste În Picioare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Îndepărtați orice ambalaj din plastic sau hârtie de măcelar din friptură.
3
Așezați friptura de coaste în picioare în poziție verticală pe o tigaie cu jumătate de foaie prevăzută cu un suport. Rack-ul este esențial pentru drenaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați prosoapele uscate ușor deasupra fripturii. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea umezelii din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți-l într-un frigider la aproximativ 50 până la 60% umiditate și între 34 și 38 de grade F. Puteți măsura ambele cu un termometru pentru frigider. Schimbați prosoapele zilnic timp de 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Așezați o plantă rotundă de azalee terra cotta de 16 inci într-un cuptor rece. Inversați plantatorul pentru a deveni un capac peste o piatră de pizza sau partea inferioară a plantatorului. Cuptorul trebuie să fie rece pentru a începe, pentru a evita orice fisurare în bucățile de teracotă. Rotiți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți friptura din frigider și frecați cu ulei de canola. Nu uitați să frecați oasele și cu ulei. Odată ce friptura este complet acoperită cu ulei, acoperiți friptura cu sare kosher, aproximativ o jumătate de linguriță pe os. Apoi, frecați cu piper proaspăt măcinat pentru a acoperi suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați friptura peste un vas de coacere de sticlă puțin mai mic decât lungimea fripturii. Acest lucru va prinde picăturile necesare pentru sos. În cele din urmă, așezați un termometru cu sondă în centrul fripturii și setați la 118 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Puneți friptura și vasul de coacere pe piatra de pizza, acoperiți cu oala de teracotă și reveniți la cuptor. Întoarceți cuptorul la 200 de grade F și prăjiți până când se atinge temperatura internă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Scoateți friptura și rotiți cuptorul până la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți capacul de teracotă și recuperați-l cu folie rezistentă. Lăsați friptura să se odihnească până când se atinge o temperatură internă de 130 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Așezați friptura înapoi în cuptorul preîncălzit la 500 de grade F timp de aproximativ 10 minute sau până când ați obținut crusta dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Scoateți și transferați friptura pe o placă de tăiere. Păstrați acoperit cu folie până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Degresați sucurile din tigaia de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Așezați tigaia la foc mic și degelați cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
17
Rotiți frunzele de salvie între degete pentru a elibera aromele și aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
18
Se adaugă în sos și se gătește 1 minut. Se strecoară și se servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 38 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista