Friptură de coaste în vârstă uscată cu salvie Jus
Această rețetă servește 10 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 38 de minute. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, friptura de coaste în picioare, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură De Coaste În Picioare, Friptură De Coaste În Picioare, și Friptură De Coaste În Picioare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Îndepărtați orice ambalaj din plastic sau hârtie de măcelar din friptură.
Așezați friptura de coaste în picioare în poziție verticală pe o tigaie cu jumătate de foaie prevăzută cu un suport. Rack-ul este esențial pentru drenaj.
Așezați prosoapele uscate ușor deasupra fripturii. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea umezelii din carne.
Puneți-l într-un frigider la aproximativ 50 până la 60% umiditate și între 34 și 38 de grade F. Puteți măsura ambele cu un termometru pentru frigider. Schimbați prosoapele zilnic timp de 3 zile.
Așezați o plantă rotundă de azalee terra cotta de 16 inci într-un cuptor rece. Inversați plantatorul pentru a deveni un capac peste o piatră de pizza sau partea inferioară a plantatorului. Cuptorul trebuie să fie rece pentru a începe, pentru a evita orice fisurare în bucățile de teracotă. Rotiți cuptorul la 250 de grade F.
Scoateți friptura din frigider și frecați cu ulei de canola. Nu uitați să frecați oasele și cu ulei. Odată ce friptura este complet acoperită cu ulei, acoperiți friptura cu sare kosher, aproximativ o jumătate de linguriță pe os. Apoi, frecați cu piper proaspăt măcinat pentru a acoperi suprafața.
Așezați friptura peste un vas de coacere de sticlă puțin mai mic decât lungimea fripturii. Acest lucru va prinde picăturile necesare pentru sos. În cele din urmă, așezați un termometru cu sondă în centrul fripturii și setați la 118 grade.
Puneți friptura și vasul de coacere pe piatra de pizza, acoperiți cu oala de teracotă și reveniți la cuptor. Întoarceți cuptorul la 200 de grade F și prăjiți până când se atinge temperatura internă.
Scoateți friptura și rotiți cuptorul până la 500 de grade F.
Scoateți capacul de teracotă și recuperați-l cu folie rezistentă. Lăsați friptura să se odihnească până când se atinge o temperatură internă de 130 grade F.
Așezați friptura înapoi în cuptorul preîncălzit la 500 de grade F timp de aproximativ 10 minute sau până când ați obținut crusta dorită.
Scoateți și transferați friptura pe o placă de tăiere. Păstrați acoperit cu folie până când este gata de servit.
Degresați sucurile din tigaia de sticlă.
Așezați tigaia la foc mic și degelați cu 1 cană de apă.
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Rotiți frunzele de salvie între degete pentru a elibera aromele și aroma.
Se adaugă în sos și se gătește 1 minut. Se strecoară și se servește pe lateral.