Friptură de coaste în vârstă uscată cu salvie Jus

Friptură de coaste în vârstă uscată cu salvie Jus
Această rețetă servește 10 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 38 de minute. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, friptura de coaste în picioare, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură De Coaste În Picioare, Friptură De Coaste În Picioare, și Friptură De Coaste În Picioare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Îndepărtați orice ambalaj din plastic sau hârtie de măcelar din friptură.
3
Așezați friptura de coaste în picioare în poziție verticală pe o tigaie cu jumătate de foaie prevăzută cu un suport. Rack-ul este esențial pentru drenaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați prosoapele uscate ușor deasupra fripturii. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea umezelii din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Puneți-l într-un frigider la aproximativ 50 până la 60% umiditate și între 34 și 38 de grade F. Puteți măsura ambele cu un termometru pentru frigider. Schimbați prosoapele zilnic timp de 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Așezați o plantă rotundă de azalee terra cotta de 16 inci într-un cuptor rece. Inversați plantatorul pentru a deveni un capac peste o piatră de pizza sau partea inferioară a plantatorului. Cuptorul trebuie să fie rece pentru a începe, pentru a evita orice fisurare în bucățile de teracotă. Rotiți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți friptura din frigider și frecați cu ulei de canola. Nu uitați să frecați oasele și cu ulei. Odată ce friptura este complet acoperită cu ulei, acoperiți friptura cu sare kosher, aproximativ o jumătate de linguriță pe os. Apoi, frecați cu piper proaspăt măcinat pentru a acoperi suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Subţire-Subţire-
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați friptura peste un vas de coacere de sticlă puțin mai mic decât lungimea fripturii. Acest lucru va prinde picăturile necesare pentru sos. În cele din urmă, așezați un termometru cu sondă în centrul fripturii și setați la 118 grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Puneți friptura și vasul de coacere pe piatra de pizza, acoperiți cu oala de teracotă și reveniți la cuptor. Întoarceți cuptorul la 200 de grade F și prăjiți până când se atinge temperatura internă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scoateți friptura și rotiți cuptorul până la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți capacul de teracotă și recuperați-l cu folie rezistentă. Lăsați friptura să se odihnească până când se atinge o temperatură internă de 130 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Așezați friptura înapoi în cuptorul preîncălzit la 500 de grade F timp de aproximativ 10 minute sau până când ați obținut crusta dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți și transferați friptura pe o placă de tăiere. Păstrați acoperit cu folie până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Degresați sucurile din tigaia de sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Așezați tigaia la foc mic și degelați cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
17
Rotiți frunzele de salvie între degete pentru a elibera aromele și aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
18
Se adaugă în sos și se gătește 1 minut. Se strecoară și se servește pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 38 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista