Friptură De Coaste Prime De Vită Cu Crustă De Ceapă
![Friptură De Coaste Prime De Vită Cu Crustă De Ceapă](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/167608.webp?v=1708597674)
Ceapa-Crusted carne de vită Prime Rib friptură ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 684 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, pudră de usturoi, friptură de coaste de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ciuperci Crusted Prime Rib Friptură, Friptură De Coaste Prime Cu Crustă De Ierburi, și Friptură tradițională de coaste prime cu crustă de usturoi și ierburi.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită, cu partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Presărați generos toate părțile și dedesubt carnea de vită cu praf de usturoi, ceapă uscată, sare și piper.
Lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei cu cel puțin 20 de minute înainte de prăjire.
Se încălzește cuptorul la 450 F. carne de vită friptă descoperită 15 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 buc. f; continuați să prăjiți 1 oră până la 1 oră și 30 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul cărnii de vită citește 135 buc.F (pentru mediu). Temperatura va crește cu aproximativ 5 până la 10 metri cubi după scoaterea din cuptor; țineți cont de acest lucru atunci când luați în considerare timpul de gătire și nivelul dorit de coacere.
Lăsați carnea de vită să stea cu 15 până la 20 de minute înainte de feliere.