Prime Rib Roast cu sos de vin roșu este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, morcov, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Friptură de coaste Prime cu sos de vin roșu, Friptură perfectă cu coaste Prime cu vin roșu Jus, și Friptură Perfectă Cu Coaste Prime Cu Rețetă De Vin Roșu Jus.
Instrucțiuni
1
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 1 oră.
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 F. Tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime din friptură, apoi frecați friptura peste tot cu pudră de porcini, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați într - un set de rafturi într-o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci. Friptură de vită 20 de minute, apoi se reduce temperatura la 350 F și friptură până când termometrul introdus în centrul cărnii înregistrează 110 F, 1 1/2 până la 2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați într-un platou mare și lăsați să stea, neacoperit, 30 de minute. (Temperatura internă a cărnii se va ridica la 130 F pentru mediu-rare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Gatiti ceapa in jumatate, taiata partile in jos, netulburata, in 1 lingura de unt intr-o cratita nereactiva grea de 2 litri la foc moderat pana se rumeneste bine, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa tocată, șalota, morcovul, țelina, usturoiul și 2 linguri de unt și reduceți focul la moderat scăzut, apoi gătiți, acoperit, amestecând ocazional, până când legumele tocate se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pastă de roșii, ierburi, frunze de dafin, boabe de piper și 2 căni de vin și fierbeți, neacoperite, la foc moderat până când lichidul este redus la aproximativ 1/4 cană, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine așezată într-o altă cratiță grea de 2 litri, apăsând și apoi aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
În timp ce vinul se reduce, înmuiați porcini în apă fierbinte (2 căni) într-un castron până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scurgeți porcini într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie așezată peste un castron și rezervați lichid de înmuiere. Se clătește porcini și se usucă, apoi se toacă mărunt. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați lichidul de înmuiere porcini, demi-glace și restul de 1 3/4 căni de vin la lichidul redus în cratiță și fierbeți, neacoperit, la foc moderat, îndepărtând spuma ocazional, până când se reduce la aproximativ 2 căni, 20 până la 35 de minute. Se amestecă porcini rezervați, apoi se reduce focul la minim și se amestecă 1/2 linguriță de sare, orice sucuri din carne acumulate pe platou și restul de 3 linguri de unt până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Feliați friptura peste cereale și serviți cu sos pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1
* Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de utilizare.* Oțelul inoxidabil, sticla și fonta emailată nu sunt reactive; evitați aluminiul pur și fierul neacoperit, care pot conferi un gust și o culoare neplăcute rețetelor cu ingrediente acide.