Friptură de coaste prime cu crustă de semințe de muștar cu ceapă balsamică prăjită
Friptura de coaste prime cu crustă de semințe de muștar cu ceapă balsamică prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1848 calorii, 79G de proteine, și 158g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $13.05 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mustar-semințe-crusted Prime Rib friptură cu Dijon Cr cca fra A, Muștar și zahăr brun-șuncă frecată cu ceapă prăjită balsamică, și Friptură De Coaste Prime Cu Crustă De Ierburi.
Instrucțiuni
1
Folosind mixer electric, bate frișcă și smântână într-un bol mediu pentru vârfuri ferme. Îndoiți hreanul și 1/3 cană de muștar. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Păstrați la rece. Rewhisk înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creme Fraiche
Hrean
Muștar
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 450 F. aruncați ceapa, șalotele, oțetul, uleiul și 1 1/2 lingurițe de sare grosieră într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Ceapă Eșalotă
Oțet
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
3
Presărați friptura ușor cu sare grosieră și generos cu piper. Se amestecă 2/3 cană de muștar și usturoi într-un castron mic; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Muștar
Usturoi
Piper
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați friptura, cu osul în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Presărați semințe de muștar, apăsând pentru a adera. Prăjiți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Aranjați amestecul de ceapă în jurul fripturii. Întoarceți-vă la cuptor; prăjiți până când termometrul cu citire instantanee introdus în registrele centrale 120 F, amestecând ocazional amestecul de ceapă, aproximativ 2 1/4 ore pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Transferați friptura pe suprafața de lucru. Cort cu folie; lăsați să se odihnească 30 de minute. Dacă este necesar,creșteți temperatura cuptorului la 450 F și readuceți amestecul de ceapă în tigaie și prăjiți până se rumenesc adânc și foarte fraged, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați amestecul de ceapă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie De Prăjire
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
8
Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Adăugați brandy; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
10
Bateți în bulion și restul de 1 linguriță de muștar; se fierbe până se reduce la 1 1/4 căni jus, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute. Condimentează jus cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Felie friptură; aranja pe platou. Puneți ceapa în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
12
Presară pătrunjel peste. Pass Dijon CR ampermorme FRA și jus alături de.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Pătrunjel
1
Regele fripturilor își întâlnește meciul în regele vinurilor. Claritatea plăcută a muștarului Dijon înmoaie taninurile mari ale lui Cabernet. Cu friptura, încercați ROBERT MONDAVI 2006 CABERNET Sauvignon OAKVILLE (California, 45 USD). Aromele de condimente și mure ale vinului sunt perfecte cu carnea de vită.