Friptură de coaste de porc cu umplutură de smochine și fistic

Friptura de coaste de porc cu umplutură de smochine și fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 962 calorii, 93G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de crenguțe de rozmarin, umplutură de smochine și fistic, fripturi de coaste de porc tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Carne De Porc Prăjită Cu Umplutură De Ceapă, și Carne de porc prăjită cu umplutură de ceapă.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 6 ingrediente și 4 căni de apă într-o cratiță mare la foc mediu până se dizolvă sarea și zahărul.
Se ia de pe foc și se adaugă restul de 2 căni de apă rece. Se răcește saramura la temperatura camerei.
Așezați 1 friptură de coaste de porc în fiecare dintre cele 2 pungi mari de plastic resigilabile. Împărțiți saramura și condimentați în mod egal între pungi. Se răcește 12 până la 16 ore.
Scoateți carnea de porc din saramură. Clătiți; se usucă cu prosoape de hârtie.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu-mare.
Așezați 1 friptură de porc, cu grăsimea în jos, în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați friptura pe foaia de copt cu margini, cu partea grasă în sus. Repetați cu a doua friptură de porc. Aranjați fripturile cu coaste care se întâlnesc în centrul foii.
Prăjiți până când termometrul este introdus în centrul registrelor de carne de porc 145 F, aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați să se odihnească 15 minute.
Tăiați 6 cotlete din friptură.
Se servește cu umplutură de smochine și fistic.