Friptură de coaste cu sos de vin roșu
Rib friptura cu sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 735 calorii, 32g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți bulion de vită, sare și piper, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de vin roșu, Carne de vită prăjită condimentată cu sos de vin roșu, și Friptură de vită cu sos de roșii-vin.
Instrucțiuni
Faceți friptură: cu două ore înainte de gătit, scoateți carnea din frigider și puneți-o pe un blat pentru a aduce la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Combinați făina, muștarul uscat și pudra de ceapă și bateți pe friptură. Condimentează generos cu sare și piper.
Puneți friptura în tigaie mare, cu osul în jos.
Așezați o bucată de ceapă la fiecare colț de carne. Prăjiți carnea timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 191° și prăjiți încă 15 minute pe kilogram, aproximativ 1 oră în total, până când un termometru pentru carne înregistrează135 pentru mediu rar sau145 pentru mediu.
Scoateți friptura din cuptor în platou, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute. Temperatura internă a fripturii va crește cu aproximativ -15° până la10 pe măsură ce se odihnește. Când este gata de servit, transferați pe o tăietură și sculptați în felii groase.
Scoateți ceapa și toate, cu excepția a 3 linguri. de grăsime din tigaie prăjire.
Așezați tigaia pe 2 arzătoare la foc mediu, presărați făină și gătiți, amestecând constant, timp de 2 minute.
Adăugați vin și bulion și se aduce la fierbere, amestecând și răzuire până biți rumenite din partea de jos a tigaie. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul atinge consistența dorită. Se condimentează sosul cu sare și piper și se adaugă orice sucuri care s-au acumulat pe platou în timp ce carnea se odihnea. Se strecoară sosul și se servește cu friptură.