Friptură de coaste cu coajă de lămâie și piper cu legume rădăcinoase

Friptură de coaste cu coajă de lămâie și piper cu legume rădăcinoase
Lămâie și piper-crusted prime coaste friptură cu legume rădăcină necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, cartofi cu piele subțire, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc prăjită cu legume rădăcinoase, Herb Crusted Prime Rib Friptură, și Ciuperci Crusted Prime Rib Friptură.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci (cel puțin 2 in. adânc), amestecați cartofii și șalotii (necojiți) cu ulei de măsline pentru a acoperi. Împinge legume la marginea tigaie și a stabilit un raft în formă de V (sau raft plat aproximativ 10 în. pătrat) în centru; legume Movilă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Clătiți carnea de vită și uscați; tăiați stratul de grăsime la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de piper, coaja de lămâie, cimbru, 1/2 linguriță de sare și usturoi. Frecați amestecul peste toată carnea de vită. Setați friptura, partea grasă în sus, pe raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 135 pentru mediu-rare, aproximativ 2 1/4 ore. Pentru mediu-bine, friptură de carne până când ajunge la 145, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați friptura pe o placă sau platou. Cu o lingură pliată, ridicați legumele din tigaie și Movilă într-un bol sau aranjați alături de carne de vită. Păstrând carnea și legumele calde, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, înclinați tigaia de prăjire pentru a îndepărta grăsimea de pe picături și aruncați. Dacă folosiți tequila, adăugați în tigaie și puneți la foc mediu. Când tequila este caldă, scoateți-o de pe foc (și țineți-o departe de orice aerisire, ventilator sau inflamabile) și aprindeți-o cu un chibrit. Când flăcările dispar, se adaugă bulion la tigaie și se aduce la fierbere la foc mare, răzuire biți rumenite liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Presărați legumele cu pătrunjel. Carve friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Se servește cu picături de tigaie pentru a lingura peste carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista