Friptură de coaste cu coajă de lămâie și piper cu legume rădăcinoase

Lămâie și piper-crusted prime coaste friptură cu legume rădăcină necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 132 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, cartofi cu piele subțire, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc prăjită cu legume rădăcinoase, Herb Crusted Prime Rib Friptură, și Ciuperci Crusted Prime Rib Friptură.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de prăjire de 12 pe 17 inci (cel puțin 2 in. adânc), amestecați cartofii și șalotii (necojiți) cu ulei de măsline pentru a acoperi. Împinge legume la marginea tigaie și a stabilit un raft în formă de V (sau raft plat aproximativ 10 în. pătrat) în centru; legume Movilă, dacă este necesar.
Clătiți carnea de vită și uscați; tăiați stratul de grăsime la 1/4 inch grosime.
Într-un castron mic, amestecați 2 linguri de piper, coaja de lămâie, cimbru, 1/2 linguriță de sare și usturoi. Frecați amestecul peste toată carnea de vită. Setați friptura, partea grasă în sus, pe raft în tigaie.
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii înregistrează 135 pentru mediu-rare, aproximativ 2 1/4 ore. Pentru mediu-bine, friptură de carne până când ajunge la 145, aproximativ 2 1/2 ore.
Transferați friptura pe o placă sau platou. Cu o lingură pliată, ridicați legumele din tigaie și Movilă într-un bol sau aranjați alături de carne de vită. Păstrând carnea și legumele calde, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Între timp, înclinați tigaia de prăjire pentru a îndepărta grăsimea de pe picături și aruncați. Dacă folosiți tequila, adăugați în tigaie și puneți la foc mediu. Când tequila este caldă, scoateți-o de pe foc (și țineți-o departe de orice aerisire, ventilator sau inflamabile) și aprindeți-o cu un chibrit. Când flăcările dispar, se adaugă bulion la tigaie și se aduce la fierbere la foc mare, răzuire biți rumenite liber.
Se toarnă într-un castron.
Presărați legumele cu pătrunjel. Carve friptură.
Se servește cu picături de tigaie pentru a lingura peste carne și legume.
Adăugați sare și piper după gust.