Friptură De Carne De Vită

Friptura de carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.17 pe portie. O porție conține 402 calorii, 49G de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 530 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură De Carne De Vită, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură pentru rețete similare.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este K Vintners Morrison Lane Syrah. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![K Vintners Morrison Lane Syrah]()
K Vintners Morrison Lane Syrah
Cele mai vechi plantații Syrah din Valea Walla Walla, versanți orientați spre sud-est, sit ușor mai răcoros la poalele Munților Albastri. Strâns rănit pentru o viață lungă. Pământ prăjit, lavandă, plantă uscată și carne vindecată. Pedigree serios, vin serios.