Friptură de carne de porc cu fenicul

Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura de carne de porc cu fenicul ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 61G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 791 calorii. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc friptură cu fenicul-usturoi freca, Friptură de porc cu salată de fenicul, și Friptură de carne de porc umplută cu fenicul și Prosciutto.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Cu un mortar și pistil sau într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel, măcinați usturoiul, 1 lingură de sare și frunzele de cimbru.
Răspândiți amestecul peste coapsa de porc și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Între timp, tăiați bulbii de fenicul în pene groase, tăind miezul. Aruncați feniculul, morcovii, cartofii și ceapa într-un bol cu uleiul de măsline, untul topit, sarea și piperul după gust.
Așezați legumele într-o tigaie mare și gătiți timp de 30 de minute.
Adăugați coapsa de porc în tigaie și continuați să gătiți încă 30 până la 50 de minute sau până când un termometru de carne introdus în mijlocul cărnii de porc citește exact 138 de grade.
Scoateți carnea din tigaie și readuceți legumele la cuptor pentru a continua să gătiți. Acoperiți carnea cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute.
Scoateți șirurile din carne și feliați-le gros. Aranjați carnea și legumele pe un platou.
Se presară cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.