Friptură De Carne De Porc Coaptă De Arțar
Friptura de carne de porc coaptă de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 410g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 3412 calorii. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă $27.13 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, apă, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 533 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Friptură De Carne De Porc La Cuptor, Friptură de carne de porc cu mere coapte și sos de cidru, și Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fumat. Între timp, condimentați friptura de porc cu sare și piper, apoi dragați în făină și scuturați excesul. Căutați în ulei fierbinte până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Așezați pe o foaie mare de folie de aluminiu așezată deasupra unei foi de copt; deoparte. Amestecați împreună siropul de arțar, ketchupul, apa și usturoiul.
Se toarnă 3/4 din acest sos peste carnea de porc. Îndoiți folia peste carnea de porc și sigilați pentru a forma un pachet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când temperatura internă atinge 170 grade F (75 grade C), aproximativ 2 ore. Deschideți cu grijă pachetul de folie și fierbeți câteva minute până când sosul glazurează carnea.
Se servește cu sosul rămas.