Friptură de bivol și ceapă Confit pe pâine prăjită cu usturoi

Friptură de bivol și ceapă Confit pe pâine prăjită cu usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de bivol și Confit de ceapă pe toasturile de usturoi. Această rețetă servește 4 și costă 6,74 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, bulion de vită, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma întregul anason stelat, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă perfectă de cartofi, praz și ceapă cu pâine prăjită cu brânză de usturoi, Rillettes De Pui De Bivol Cu Pâine Prăjită Schmaltz, și Ultimate Extra-Crocante Dublu Prăjit Confit Buffalo Wings pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți ceapa și tăiați fiecare jumătate pe lungime în 6 pene. Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și fierbeți ceapa, amestecând, până când marginile sunt maronii aurii, aproximativ 2 minute. Se amestecă ingredientele confitate rămase și se fierbe, acoperite, până când ceapa este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți capacul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este ușor îngroșat și siropos, încă aproximativ 10 minute. Aruncați anasonul stelar. Păstrați confitul cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
3
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați grăsimea din fripturi și tăiați fiecare friptură în 4 bucăți egale. Friptura se usucă și se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și friptură maro pe ambele părți, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați friptura într-o tigaie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului aproximativ 5 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
6
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
7
În timp ce friptura se prăjește, înjumătățiți cățelul de usturoi. Pe o foaie de copt în cuptor cu fripturi sau într-o pâine prăjită pâine prăjită până la maro auriu. Frecați imediat pâinea prăjită cu părțile tăiate de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
FripturăFriptură
PâinePâine
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
CuptorCuptor
8
Serviți friptura și ceapa confit pe toasturi cu pene de sfeclă prăjită și pur de sfeclă de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
FripturăFriptură
SfeclăSfeclă
9
Fiecare portie, inclusiv sfecla prăjită și pur aproxume, aproximativ 400 de calorii și 4,6 grame de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
10
Gurmand
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista