Friptură de bivol și ceapă Confit pe pâine prăjită cu usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de bivol și Confit de ceapă pe toasturile de usturoi. Această rețetă servește 4 și costă 6,74 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, bulion de vită, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma întregul anason stelat, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă perfectă de cartofi, praz și ceapă cu pâine prăjită cu brânză de usturoi, Rillettes De Pui De Bivol Cu Pâine Prăjită Schmaltz, și Ultimate Extra-Crocante Dublu Prăjit Confit Buffalo Wings pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți ceapa și tăiați fiecare jumătate pe lungime în 6 pene. Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și fierbeți ceapa, amestecând, până când marginile sunt maronii aurii, aproximativ 2 minute. Se amestecă ingredientele confitate rămase și se fierbe, acoperite, până când ceapa este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Scoateți capacul și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul este ușor îngroșat și siropos, încă aproximativ 10 minute. Aruncați anasonul stelar. Păstrați confitul cald, acoperit.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Tăiați grăsimea din fripturi și tăiați fiecare friptură în 4 bucăți egale. Friptura se usucă și se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și friptură maro pe ambele părți, aproximativ 3 minute în total.
Transferați friptura într-o tigaie și prăjiți-o în mijlocul cuptorului aproximativ 5 minute pentru mediu-rar.
Lăsați friptura să stea 5 minute.
În timp ce friptura se prăjește, înjumătățiți cățelul de usturoi. Pe o foaie de copt în cuptor cu fripturi sau într-o pâine prăjită pâine prăjită până la maro auriu. Frecați imediat pâinea prăjită cu părțile tăiate de usturoi.
Serviți friptura și ceapa confit pe toasturi cu pene de sfeclă prăjită și pur de sfeclă de usturoi.
Fiecare portie, inclusiv sfecla prăjită și pur aproxume, aproximativ 400 de calorii și 4,6 grame de grăsime.