Friptură De Ardei Dulce
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 25 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos original de grătar, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Friptură de roșii și ardei, Friptură De Tigaie Cochetă, și Cochet Friptură Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati legumele intr-o tigaie mare antiaderenta pulverizata cu spray de gatit la foc mediu-mare 6 pana la 8 min. sau până când este crocant.
Se transferă într-un castron mare; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați carne, usturoi și piper negru în tigaie; gatiti si amestecati 3 min. sau până când carnea este gata. Se amestecă sosul de soia; gatiti 1 min. Se amestecă sosul de grătar; gatiti 2 pana la 3 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Combinați amestecul de carne cu legumele.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.