Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin)

Friptură cu șalotă-sos de vin roșu (bifteck Marchand de Vin)
Această rețetă face 2 porții cu 141 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, pătrunjel cu frunze plate, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Sos de reducere a vinului roșu (Marchand du Vin), Salată de friptură și spanac cu fustă arsă a lui Eric Ripert cu vin roșu-vinetă de șalotă, și Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu Cabernet-reducere de șalotă.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flora Springs Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista