Friptură cu unt de parmezan, glazură balsamică și Rucola

Friptura cu unt de parmezan, glazură balsamică și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 540 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți friptură cu ochi de coastă, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Cu Unt De Parmezan, Glazură Balsamică Și Rucola, Salată de pepene verde, Feta și rucola cu glazură balsamică, și Parmezan de vinete cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza rasă și untul într-un castron mic.Condimentează generos cu sare și piper;pus deoparte.
Se presara friptura Generos cusare și piper.
Ulei de căldură în mediu skilletover mediu-căldură mare.
Adăugați friptură; gătiți la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe parte pentru mediu-rar.
Adăugați oțet, șalotă și zahăr în tigaie; se fierbe până se reduce la glazură, amestecând constant, aproximativ 1 minut. Împărțiți rașele de rucola și Parmezanîntre 2 farfurii. Strângeți lămâia peste. Slicesteak; așezați deasupra rucola. Friptură de top cu
Stropiți ușor cu glazură.
Pe porție: 505,27 calorii (kcal),
1% calorii din grăsimi, 33,74 grăsimi(g), 14,77 grăsimi saturate (g), 181,86 colesterol (mg),
39 carbohidrați neți (g),37,62 proteine (g)
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.