Friptură cu unt de parmezan, glazură balsamică și Rucola

Friptură cu unt de parmezan, glazură balsamică și Rucola
Friptura cu unt de parmezan, glazură balsamică și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 540 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți friptură cu ochi de coastă, oțet balsamic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Cu Unt De Parmezan, Glazură Balsamică Și Rucola, Salată de pepene verde, Feta și rucola cu glazură balsamică, și Parmezan de vinete cu glazură balsamică.

Instrucțiuni

1
Se amestecă brânza rasă și untul într-un castron mic.Condimentează generos cu sare și piper;pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presara friptura Generos cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Ulei de căldură în mediu skilletover mediu-căldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați friptură; gătiți la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Transferați pe placă.
6
Adăugați oțet, șalotă și zahăr în tigaie; se fierbe până se reduce la glazură, amestecând constant, aproximativ 1 minut. Împărțiți rașele de rucola și Parmezanîntre 2 farfurii. Strângeți lămâia peste. Slicesteak; așezați deasupra rucola. Friptură de top cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Unt de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Stropiți ușor cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Pe porție: 505,27 calorii (kcal),
10
1% calorii din grăsimi, 33,74 grăsimi(g), 14,77 grăsimi saturate (g), 181,86 colesterol (mg),
11
27 carbohidrați (g),
12
88 fibre dietetice (g),
13
65 zaharuri totale (g),
14
39 carbohidrați neți (g),37,62 proteine (g)
15
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista