Friptură cu umeraș piperat cu prăjituri crocante de orez de la ' Treme

Friptură cu umeraș piperat cu prăjituri crocante de orez de la ' Treme
Friptura cu umeraș piperat cu prăjituri crocante de orez de la ' Treme este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $10.05 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1269 calorii. Un amestec de sos de soia, ulei de măsline, frunze de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Orez Curry Japonez Cu Friptură Cu Umeraș, Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars, și Prăjituri Crocante De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți prăjiturile de orez: într-o sită, clătiți bine orezul sushi sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
Orez SushiOrez Sushi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Așezați orezul clătit într-o cratiță mică cu apa și un vârf generos de sare. Aduceți orezul la fiert, neacoperit, la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când cea mai mare parte a apei a fost absorbită de orez, aproximativ 5 minute. Acoperiți bine tigaia, reduceți focul la minim și continuați să gătiți timp de aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 15 minute. Orezul trebuie să fie fraged și toată apa absorbită. (Chiar și orezul foarte puțin gătit nu este o problemă în această rețetă, deoarece acest lucru poate ajuta prăjiturile de orez să-și păstreze forma.) Scoateți orezul pe o foaie mică de copt tapetată cu folie de plastic. Formați orezul într-un pătrat dur de 3/4 până la 1 inch grosime. Se acoperă bine și se dă la frigider peste noapte până se răcește și se fixează. Când orezul s-a întins, tăiați 8 triunghiuri de dimensiuni egale de tort de orez și lăsați-le deoparte până când sunt gata de prăjit și servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru a face friptura: condimentați Generos fripturile cu umeraș cu piperul negru crăpat și sarea kosher. Într-o tigaie din fontă la foc foarte mare, încălziți cele 2 linguri de ulei până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați fripturile în tigaie și căutați până se rumenesc frumos pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când fripturile sunt medii-rare, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
În timp ce fripturile se gătesc și se odihnesc, terminați prăjiturile de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
10
Încălziți cele 3 linguri de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă saut saut la foc mediu-mare. Adăugați cu grijă prăjiturile de orez în uleiul încins. Gatiti pana se rumeneste si prajit pe o parte, 3 pana la 4 minute. Întoarceți prăjiturile de orez și continuați să gătiți până se rumenesc pe cealaltă parte, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați prăjiturile de orez pe o farfurie și acoperiți pentru a se încălzi. Puneți deoparte, rezervând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Ștergeți tigaia pe care ați folosit-o pentru a prăji prăjiturile de orez, dacă este necesar, și adăugați uleiul de măsline și lăstarii de mazăre. Se amestecă sosul chili-usturoi, glazura dulce de soia și se condimentează cu sare de mare și piper măcinat. Saut, de asemenea, lăstarii de mazăre până când abia s-au ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Tăiați fiecare dintre fripturi în 5 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
14
Așezați 2 prăjituri de orez prăjite în centrul fiecărei farfurii, lingurați lăstarii de mazăre saut, peste o parte a prăjiturilor de orez prăjite și aranjați carnea de vită feliată în jur. Puneți glazura dulce de soia peste și în jurul fripturii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De MazăreMuguri De Mazăre
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista