Friptură Cu Trei Vârfuri De Vită Cu Ierburi
Friptura de carne de vită cu trei vârfuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 201 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de mere, cuișoare de usturoi, amestec herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, și Carne de vită prăjită cu sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea și uscați-o.
Tăiați fante de 1/2 inch pe toată friptura.
Tăiați usturoiul în felii de 1/2 inch și puneți-l în fante de carne. Frecați carnea cu ierburi.
Așezați într-o pungă de plastic grea de 1 galon, adăugați bere și sigilați punga. Se pune într-un castron și se răcește cel puțin 1 oră sau până la 4 ore; întoarceți-vă ocazional.
Pregătiți grătarul. Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete acum și la fiecare 30 de minute de gătit, la fiecare movilă de cărbuni.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime.
Puneți o tavă de picurare pe grătarul de foc între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la loc.
Ridicați carnea din marinadă și puneți-o pe grătar, nu peste căldură. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. În primele 30 de minute, ungeți ocazional carnea cu marinată. Gatiti carnea de vita pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti ajunge la 135 pentru mediu-rar, 35 pana la 40 de minute. Aruncați marinada rămasă.
Transferați carnea de vită pe platou sau scândură, păstrați-o caldă și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute.
Tăiați carnea în felii subțiri; adăugați sare și piper după gust.