Friptură Cu Trei Vârfuri De Vită Cu Ierburi

Friptură Cu Trei Vârfuri De Vită Cu Ierburi
Friptura de carne de vită cu trei vârfuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 201 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de mere, cuișoare de usturoi, amestec herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, Carne De Vită Prăjită Cu Ierburi, și Carne de vită prăjită cu sos de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți carnea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Tăiați fante de 1/2 inch pe toată friptura.
3
Tăiați usturoiul în felii de 1/2 inch și puneți-l în fante de carne. Frecați carnea cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați într-o pungă de plastic grea de 1 galon, adăugați bere și sigilați punga. Se pune într-un castron și se răcește cel puțin 1 oră sau până la 4 ore; întoarceți-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Pregătiți grătarul. Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
6
Adăugați încă 5 Brichete acum și la fiecare 30 de minute de gătit, la fiecare movilă de cărbuni.
7
Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime.
8
Puneți o tavă de picurare pe grătarul de foc între cărbuni sau arzătoare. Setați grătarul la loc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Ridicați carnea din marinadă și puneți-o pe grătar, nu peste căldură. Acoperiți grătarul; guri de aerisire deschise pentru cărbune. În primele 30 de minute, ungeți ocazional carnea cu marinată. Gatiti carnea de vita pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti ajunge la 135 pentru mediu-rar, 35 pana la 40 de minute. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Transferați carnea de vită pe platou sau scândură, păstrați-o caldă și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Tăiați carnea în felii subțiri; adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Revista