Friptură Cu Trei Vârfuri Cu Crustă Harissa

Friptură Cu Trei Vârfuri Cu Crustă Harissa
Friptura cu trei vârfuri cu crustă Harissa este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimion, pastă de chili, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Coroană De Porc Cu Crustă Harissa, Morcovi cu crustă de condimente cu iaurt Harissa, și Panko Crusted Barramundi bastoane cu Harissan Aioli.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de semințe de chimion F. prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu până când semințele se întunecă și încep să fumeze, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SemințeSemințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați ulei de măsline și căței de usturoi în semințele de chimen în tigaie. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Lăsați să stea 1 minut.
4
Se toarnă amestecul de chimion în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
5
Adăugați pastă de chili, sos de roșii, chimen și pudră de chili și amestecați până când cuișoarele de usturoi sunt curățate. Condimentează harissa după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
Pastă De ChiliPastă De Chili
HarissaHarissa
ChimenChimen
SareSare
6
Presărați carnea de vită peste tot cu sare și piper; așezați carnea de vită, partea grasă în jos, pe raft pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se întinde cu jumătate de harissa. Întoarceți carnea de vită; întindeți harissa rămasă deasupra și părțile laterale. Prăjiți carnea de vită până când termometrul introdus în registrele centrale 125 de la 130 de la 130 de la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
HarissaHarissa
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați și serviți.
9
* Disponibil în secțiunea Asian foods din majoritatea supermarketurilor și pe piețele asiatice.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista