Friptură cu sos de brânză de capră
Dacă aveți despre 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, friptura cu sos de brânză de capră ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru $5.51 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 70g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 879 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, împachetați brânză de capră de tip delamere brie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Friptură de brânză de capră cu glazură balsamică, Friptură, brânză de capră și salată de zmeură, și Friptură Chimichurri cu morcovi arși și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Răsturnați panele într-o formă de prăjire și aruncați-le în ulei și cimbru. Prăjiți timp de 35-45 de minute, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante la exterior și moi la mijloc.
Cu aproximativ 15 minute înainte ca panele să fie gata, scoateți coaja din brânza de capră și aruncați-o, apoi tăiați-o în bucăți. Puneți-l într-un castron mic și cuptorul cu microunde pe mediu timp de 1 minut pentru a se topi. Bateți în crme frache, reveniți la cuptorul cu microunde și încălziți încă un minut pe mediu până când brânza și crme frache s-au topit într-un sos. Se condimentează cu sare și boabele de piper și se amestecă.
Încălziți o tigaie la foc mare. Condimentați fripturile cu piper negru și gătiți-le timp de 2 minute pe fiecare parte pentru rare sau până la 4 minute pe fiecare parte pentru bine făcute. Împărțiți sosul între două boluri pentru scufundare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.