Friptură cu sos de boabe de piper Lemongrass
Friptura cu sos de boabe de piper Lemongrass este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper măcinate grosier, fripturi de vârf, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură Cu Sos De Boabe De Piper Verde, Friptură cu coniac și sos de boabe de piper, și Friptură cu sos cremos de boabe de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt 1/3 cană de lămâie.
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu 5 minute. Se usucă friptura și se condimentează cu 1 linguriță de sare. Gatiti, netulburat, 7 minute. Întoarceți, apoi gătiți 7 până la 8 minute pentru mediu-rar.
Transferați pe o placă de tăiere.
Aruncați grăsimea din tigaie și deglazați cu vermut prin fierbere, răzuind bucăți, 1 minut.
Adăugați lemongrass, ingredientele rămase și 1/4 linguriță sare și fierbeți până se îngroașă ușor, 3 până la 5 minute.
Se servește peste friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah