Friptura cu salată de rucola și portocale este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. O porție conține 79 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Un amestec de sare și piper kosher, muștar dijon, inimi de palmier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc și salată de rucola, Friptură De Fustă Cu Salată De Rucola, și Friptură la grătar marinată cu salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează friptura cu linguriță sare și linguriță piper.Gatiti friptura la coacerea dorita, 5 pana la 6 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.Între timp, într-un castron mare, amestecați oțetul, muștarul, lingura rămasă de ulei, linguriță de sare și linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați coaja și miezul portocalei. Lucrând peste bolul de vinaigretă, tăiați segmentele portocalii, adăugându-le în bol pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați rucola, inimile de palmier și șalota și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Palmier
Piept De Pui La Rotisor
Frișcă Suplimentară Groasă
5
Se servește cu friptura și se presară cu semințele de rodie (dacă se folosește).
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.