Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise)
Dacă $1.66 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptura cu ochi de coastă cu B Roscularnaise (Entrec Buculbraise B Cukularnaise) ar putea fi o remarcabilă fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, oțet de vin alb, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură Cu Ochi De Coastă În Tigaie Cu B, Friptură De Companie Cu Unt De Bearnaise, și Friptură umplută cu Crab cu sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți fripturile transversal, apoi uscați-le și presărați-le peste tot cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper (total).
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați ulei, tigaie învolburată pentru a acoperi fundul și gătiți fripturi 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați fripturile într-un platou și lăsați să stea, acoperite ușor cu folie, 5 minute.
Se fierbe vinul, oțetul, șalotele și 1 lingură de tarhon într-o cratiță mică și grea până când lichidul se reduce la 2 linguri, apoi se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine așezată într-un bol metalic mediu, apăsând și apoi aruncând solidele.
Bateți gălbenușurile în amestecul de oțet, apoi puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și gătiți, amestecând constant, până când gălbenușurile s-au îngroșat ușor (nu amestecați).
Bateți în unt câte 1 bucată, adăugând fiecare bucată înainte ca cea anterioară să se topească complet.
Se ia de pe foc și se amestecă în suc de lămâie, lingura rămasă tarhon, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper (sau după gust).
* Gălbenușurile de ou din sos nu vor fi fierte complet.* B coscarnaise poate fi făcută cu 20 de minute înainte și păstrată în castron, acoperită, peste apă fierbinte de pe foc.